07/06/11 - 13:31

"Θα προχωράμε μαζί"

Την στήριξή τους στους αδερφούς Αγγελόπουλους εκφράζει με ανακοίνωσή της η "Θύρα7", σχολιάζοντας ότι η διοίκηση και οι οργανωμένοι θα σπάσουν μαζί το κατεστημένο.

"Θα προχωράμε μαζί"
55.487views 0shares

Στο ίδιο κείμενο, άλλωστε, γίνεται λόγος για προσπάθεια παραποίησης και... μετάφρασης κατά το δοκούν κάποιων από τις απόψεις που έχουν εκφραστεί.

Επίσης, γίνεται αναφορά στα μέτρα ασφαλείας του τέταρτου τελικού, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστο "προστάτη" της ομάδας του τον Πάνο Μπιτσαξή.

Αναλυτικά:

«Επειδή "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα παραποιώντας ή "μεταφράζοντας" κατά το δοκούν κάποιες απόψεις, δηλώνουμε οτι στηρίζουμε την προσπάθεια των Αγγελόπουλων, για την επιστροφή της ομάδος στην κορυφή... Άλλο πράγμα ο καταμερισμός ευθυνών για μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά και άλλο, οτι επιθυμούμε ή ζητούμε την απομάκρυνσή τους από την προεδρία...

Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα... Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο... Και την στήριξή μας, θα την δούνε όλοι την νέα χρονιά... Το μόνο που ζητάμε, είναι να είναι πιο δυναμικοί σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

ΥΓ1. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο τέταρτος τελικός όταν έχουν καταστρατηγηθεί τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί στην σύσκεψη... Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα...
ΥΓ2. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των... βίντεο!
ΥΓ3. Κύριε Μπιτσαξή για μια ακόμη φορά βγήκατε αναξιόπιστος και "προστάτης" των συμφερόντων της ομάδας σας...
ΥΓ4. Τέλος η ασυλία των διαιτητών.. Ανοχή τέλος... Θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο...
».