Facebook Pixel «Θα επιστρέψουμε στο μέλλον...»
| 2011-06-08 14:58:00

«Θα επιστρέψουμε στο μέλλον...»

«Θα επιστρέψουμε στο μέλλον...»

Ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν αποκάλυψε πως το GP του Μπαχρέιν είναι πολύ πιθανό να μην γίνει φέτος.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος εξήγησε πως οδεύουν προς αυτή την απόφαση, λόγω της αντίθεσης που συναντάει η παγκόσμια ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από τις ομάδες.

Την περασμένη Παρασκευή, η FIA ανακοίνωσε ότι το Μπαχρέιν θα έπαιρνε την ημερομηνία του αγώνα της Ινδίας (30 Οκτωβρίου). Όμως, οι ομάδες ήταν κάθετες σε αυτό το ενδεχόμενο. Όπως είναι γνωστό, για να γίνει κάποια αλλαγή στο καλεντάρι του πρωταθλήματος θα πρέπει να υπάρξει γραπτή συμφωνία και από τις δύο πλευρές.

«Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ειρήνη και ησυχία και μπορούμε να επιστρέψουμε στο μέλλον, αλλά φυσικά δεν γίνεται φέτος», τόνισε ο 80χρονος άνδρας στο «BBC» και συμπλήρωσε: «Το καλαντάρι δεν μπορεί να αναπρογραμματιστεί χωρίς τη συμφωνία των συμμετεχόντων. Αυτά είναι τα γεγονότα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρατίδιο του Περσικού Κόλπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ανοίξει την «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 στις 13 Μαρτίου. Οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην αναβολή του εξαιτίας των αναταραχών που είχαν ξεσπάσει στην χώρα λίγες ημέρες πριν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags