Facebook Pixel Μάχιμος εντός γηπέδου, μαχητικός εκτός!
| 2011-06-16 11:20:00

Μάχιμος εντός γηπέδου, μαχητικός εκτός!

Μάχιμος εντός γηπέδου, μαχητικός εκτός!

Ρώτησαν και έμαθαν δύο-τρία πραγματάκια στον Ολυμπιακό για τον χαρακτήρα του Κοστάντσο, πριν προχωρήσουν με τη μεταγραφή του. Με άλλα ενθουσιάστηκαν και με άλλα όχι…

Ένα από αυτά που κίνησε το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων", είναι μία παλιά οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του, από την Αλαβές. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έμεινε για μία χρονιά στην ισπανική ομάδα και από τότε υπάρχει ένα χρέος του συλλόγου προς τον παίκτη της τάξης των 25 χιλ. ευρώ.

Δεν είναι σπουδαίο το ποσό, κι αυτό είναι κάτι που υποστηρίζει ο μάνατζερ του παίκτη σε συζητήσεις που έχει κάνει γύρω από το θέμα. Το ζήτημα, όμως, είναι ηθικό και ο Κονστάντσο μετά από τόσα χρόνια δεν το έχει ξεχάσει. Καλά κάνει, δηλαδή, καθώς μιλάμε για δουλεμένα χρήματα, που ναι μεν δεν "θα τον σώσουν", αλλά πρέπει να βρίσκονται στον λογαριασμό του.

Κάτι που δείχνει το μαχητικό πνεύμα του Αργεντινού, αλλά και το γεγονός ότι σε θέματα τιμής, όπως είναι αυτό, δεν σηκώνει κουβέντα. Κι αυτό ήταν ένα από εκείνα τα στοιχεία που εκτίμησαν στο Λιμάνι και συνυπολόγισαν πριν υπογράψουν μαζί του συμβόλαιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags