Facebook Pixel Η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός
| 2011-06-16 13:22:00

Η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός

Η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα σε όλες τις ελληνικές ομάδες είναι μετέωρα. Το ίδιο συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Οταν κανείς βλέπει πως ακόμη και ο Ολυμπιακός -που γνωρίζει ένα χρόνο τώρα πως δεν έχει αμυντικό χαφ και έχει εξασφαλισμένο ένα πολύ σοβαρό ποσό από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ- δεν το έχει αποκτήσει, τα λόγια είναι περιττά.
Οι ομάδες είναι σε στάδιο διερεύνησης της κατάστασης που θα συναντήσουν. Οι φοβίες είναι πολλές και σε γενικές γραμμές τεκμηριωμένες.

Σε ένα τέτοιο κλίμα καλείται σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης να πείσει το κοινό της ομάδας για τις σκληρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει σε όλα τα επίπεδα. Και το συναισθηματικό ΠΑΟΚτσήδικο κοινό χρειάζεται πολλές φορές λεπτούς χειρισμούς.

Τα κουκιά είναι μετρημένα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Πρέπει να συμμαζέψει το άνοιγμα, να διατηρήσει το αγωνιστικό τμήμα μεταξύ 2ης και 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, να εμφανίσει εναλλακτικές πηγές εσόδων.

Και οι τρεις αυτοί στόχοι, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, είναι δύσκολο να πιαστούν, όμως δεν είναι ακατόρθωτο.

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της επόμενης ημέρας του ΠΑΟΚ, αλλά και μια ευκαιρία για προσωπική ρεβάνς του Θοδωρή Ζαγοράκη για τα όσα άκουσε στην όντως πολύ μέτρια παραγοντικά χρονιά για αυτόν.

«Πού πήγαν τα λεφτά;» ήταν το ερώτημα πολλών ραδιοφωνικών παραγωγών και οπαδών στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, κάτι το οποίο πλήγωνε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Οπως πληγώθηκε και με κάποιες διεργασίες του Α.Σ., με αποτέλεσμα να κρατήσει απόσταση πλέον από την ηγεσία του, δηλαδή τον Θανάση Κατσαρή.

Η αλήθεια είναι πως ο Ζαγοράκης με την… αφωνία του για έναν χρόνο έδωσε οντότητα στις φήμες, τις ενίσχυσε και άφησε τους υποστηρικτές του χωρίς επιχειρηματολογία.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της πολύ σημαντικής σημερινής συνέντευξης Τύπου, αυτό που θα πρέπει να έχει πάντοτε στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι πως η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός. Ισα ίσα, μέσα από την τωρινή του ιδιότητα, η σιωπή δηλώνει ενοχή...

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags