Facebook Pixel Πάρτε κύριε λαχεία…
| 2011-06-21 07:42:00

Πάρτε κύριε λαχεία…

Πάρτε κύριε λαχεία…

Ναι, η ζωή συνεχίζεται… Με ή χωρίς Ζιλμπέρτο και Σισέ η ουσία είναι ότι θα πρέπει να προχωρήσεις. Να σταθείς στα πόδια σου και να κοιτάξεις μπροστά. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο και δεν αλλάζει. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.
 

Από την άλλη όμως υπάρχουν και ένα σωρό πράγματα που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Ο πρώτος ήδη κούνησε μαντίλι για τον δεύτερο τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει, πλην όμως δεν βλέπω και κανέναν να λέει το αντίθετο και να δίνει κάποια ελπίδα. Να προσπαθεί να βγάλει «τρελούς» το 100% του ελληνικού Τύπου και όσους ακόμη επιμένουν και θεωρούν τον Γάλλο φευγάτο.

Προσωπικά… παρακαλάω να πέσουμε έξω. Να έρθουν τα πάνω – κάτω και ο Τζιμπρίλαρος να συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο στήθος. Γι’ αυτό και πιέζω με τον δικό μου τρόπο γι’ αυτό και προσπαθώ να μην ολοκληρωθεί το έγκλημα και να ξέρετε πως σε κάθε περίπτωση την παναθηναϊκή μου συνείδηση ήσυχη την έχω.Για άλλους δεν ξέρω...

Αλλωστε εφόσον φύγει ο Σισέ δεν θα το κάνει επειδή το θέλουν τα ΜΜΕ αλλά επειδή πολύ απλά πήρε το «μήνυμα» και - δικαίως – θεωρεί ότι σε αυτό το ακυβέρνητο καράβι που λέγεται Παναθηναϊκός δεν έχει θέση. Σε έναν Παναθηναϊκό που ΞΕΚΑΘΑΡΑ καίγεται να τον πουλήσει και το μόνο που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι να τον βάλει αγγελία και στη Χρυσή Ευκαιρία.

Αργά ή γρήγορα λοιπόν αυτή η ΜΟΡΦΗ θα μας αποχαιρετήσει. Κάτι που κάνει μπαμ εδώ και καιρό και δεν χρειάζεται να έρθει από την Αγγλία μέχρι την… Χαλκίδα για να μας το πει. Το έχουμε εμπεδώσει. Η παρουσία του λοιπόν την Παρασκευη στο κλαμπ Gaz της Χαλκίδας (άσχετο αλλά από το… σχολείο έχω να πάω και ίσως θα είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά) περισσότερο θα είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των οπαδών του Παναθηναϊκού για να τον αποχαιρετήσουν και λιγότερο για οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags