Facebook Pixel «Η συμβουλή μου στον Σπανούλη»
| 2011-01-12 16:29:00

«Η συμβουλή μου στον Σπανούλη»

«Η συμβουλή μου στον Σπανούλη»

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς γράφει για το ντέρμπι των «αιωνίων» και καλεί τον V-Span να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και όχι στην εξέδρα.

Ολα αυτά που έχουν γραφτεί την εβδομάδα λειτουργούν εναντίον του ίδιου και της ομάδας του, του Ολυμπιακού. Εχω ζήσει ανάλογη κατάσταση σαν προπονητής. Θα του έδινα μία συμβουλή, αν και είναι έξυπνος και έμπειρος: να συγκεντρωθεί όσο περισσότερο μπορεί στο παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο με 20.000 φιλάθλους από πάνω σου να φωνάζουν, να προσαρμοστεί στο ματς και να κοιτάξει μόνο το δικό του παιχνίδι. Να μην προσπαθήσει να αποδείξει τίποτα κάνοντας βεβιασμένες προσπάθειες, διότι θα είναι εναντίον του και της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τη δύναμή του κάτω από το καλάθι μετά τον τραυματισμό του Μάριτς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στη θέση του σέντερ φορ και θα "χτυπήσει" εκεί λόγω περισσότερων λύσεων. Εάν ήμουν προπονητής του Ολυμπιακού θα έδινα εντολή να περάσει η μπάλα κοντά στο καλάθι". Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει με 2 "τεσσάρια", με Τσαρτσαρή – Μπατίστ ή Καϊμακόγλου για να δημιουργήσει προβλήματα, να τραβήξει έξω τους ψηλούς του Ολυμπιακού.

Ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης είναι πρώτα απ'όλα πολύ καλοί χαρακτήρες, έχουν δώσει τα πάντα και στον ΠΑΟ και στην Εθνική και δεν θα υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Εχουν αποδείξει στην Εθνική, όχι μόνο στους συλλόγους τους, ότι μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη μίας ομάδας.

Οσον αφορά τους Ομπράντοβιτς και Ιβκοβιτς δεν περιμένω να υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις. Ισως κάποιες προσαρμοσμένες άμυνες του Ομπράντοβιτς λόγω έλλειψης "ψηλών" και κοντρόλ παιχνίδι από τον Ιβκοβιτς επειδή παίζει εκτός έδρας.

Θέλω να δω ένα ωραίο παιχνίδι, να δούμε 40 λεπτά καλού μπάσκετ κι ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά στη Σλοβενία και φαντάζομαι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Θέλω να δει όλη η Ευρώπη ένα ντέρμπι από τα παλι'α.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags