Facebook Pixel Όταν ο "σούπερ κοριός" έκανε κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους
| 2011-06-23 11:51:00

Όταν ο "σούπερ κοριός" έκανε κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους

Όταν ο "σούπερ κοριός" έκανε κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους

Τα ονόματα των συλληφθέντων δεν προκάλεσαν εντύπωση ή έκπληξη.

Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Αυτό που ξάφνιασε, φαντάζομαι, όλους σας, το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι η… ποσότητα των εμπλεκομένων και φυσικά η απίστευτη και απόλυτα αιφνιδιαστική κίνηση της αστυνομίας, που από τον Δεκέμβρη του 2009 έβαλε τον «σούπερ κοριό» της αντιτρομοκρατικής σε δουλειά και έχει κάνει κάποιους να έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή. Ας ευχηθούμε όλοι μας αυτή τη φορά να βγει κάτι και να μην «κουκουλωθεί» η ιστορία. Οι ένοχοι (αν προκύψουν) πρέπει να τιμωρηθούν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλο φάγωμα από τα «παρασκηνιακά κοράκια». Η χθεσινή μέρα, που ήταν πρωτόγνωρη για όλους, βάσει των όσων έγιναν, μπορεί να αποδειχθεί ιστορική και να γίνει η αρχή για «αποστείρωση».

Μαθαίνουμε ότι τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που θα ακολουθήσουν! Στις 93.000 σελίδες της δικογραφίας είναι μπλεγμένοι τόσοι πολλοί άνθρωποι, που ο ρομαντικός φίλαθλος σοκάρεται. Από μεγαλοπαράγοντες και μάνατζερ, μέχρι αθλητές που έπαιζαν στοίχημα ή έκαναν… κονέ για ντόπες. Από θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέχρι μεγαλοεπιχειρηματίες που έστηναν μπραβιλίκια. Όλα θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Η ερώτηση όλων, φυσικά, είναι η εξής: «Θα βγει κάτι από την ιστορία ή πάμε για κουκούλωμα;». Κανείς δεν ξέρει. Ο καθένας μπορεί να είναι επιφυλακτικός, αν φέρει στο νου του το παρελθόν. Τότε που δεν προέκυπταν κατηγορίες και η όποια «περίεργη» ιστορία έμπαινε στο αρχείο. Τότε που οι συνέταιροι κάλυπταν τους εμπλεκόμενους. Η αλήθεια είναι ότι τώρα, επιτέλους έγινε μια αρχή. Εγινε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, κι’ αυτό από μόνο του μας κάνει αισιόδοξους για τιμωρία όσων αποδειχθούν ένοχοι και καθάρισμα αυτού του αθλήματος που αγαπάμε. Η επιχείρηση της αστυνομίας φαίνεται αρχικά να έχει πετύχει. Τον λόγο παίρνουν οι δικαστές αίθουσες…

Μείνετε «συντονισμένοι». Οι αποκαλύψεις που έρχονται είναι πολλές και σημαντικές…

Υ.Γ.: Κάποτε ο Φλωρίδης, όχι μόνο δεν βοηθήθηκε, αλλά… κατασπαράχθηκε. Αργότερα, όσοι πήγαν να τολμήσουν, αμέσως έκαναν μεταβολή. Πλέον, οι αποκαλύψεις χρειάζονται στήριξη, προκειμένου να βγει κάτι καλό απ’ αυτή την υπόθεση. Κι όπου «καλό» βάλτε τρεις λέξεις: Κάθαρση ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags