Facebook Pixel Nα γιατί προκαλεί ο Πιρές!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-13 13:50:00

Nα γιατί προκαλεί ο Πιρές!

Nα γιατί προκαλεί ο Πιρές!

Οι ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα έχουν αρχίσει να... μουρμουράνε για τις ανέσεις που παρέχει η ομάδα στον Πιρές, τον οποίο πάνε σπίτι του κάθε ημέρα με λιμουζίνα! Διαβάστε και τι δηλώνει και θα καταλάβετε...

Στα 37 του χρόνια και με έξι μήνες χωρίς ομάδα, ο Γάλλος άσος αποφάσισε να αρχίσει προπονήσεις με την Άστον Βίλα με σκοπό να κερδίσει ένα τελευταίο συμβόλαιο.

Ο Ζεράρ Ουγιέ του το πρόσφερε με αποτέλεσμα ο Πιρές εδώ και λίγο καιρό να αγωνίζεται και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια στην όλη ιστορία υπάρχει ένα πρόβλημα... Ο Πιρές μένει 100 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο.

Έτσι λοιπόν με προσωπική παρέμβαση του Ουγιέ, η διοίκηση της Άστον Βίλα έχει μισθώσει έναν υπάλληλο με μία λιμουζίνα, ο οποίος παίρνει από το σπίτι του τον Γάλλο άσο και τον πηγαίνει για προπόνηση, ενώ στη συνέχεια τον γυρνάει πίσω!

Όπως είναι λογικό οι μέτριες εμφανίσεις του 37χρονου άσου σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αντιμετώπιση που έχει, έχουν εκνευρίσει τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τίποτα...

"Ναι είναι μία ξεχωριστή αντιμετώπιση όμως οι συμπαίκτες μου το ξέρουν. Το καλό είναι πως δεν ζηλεύουν, παρά τα όσα λένε, αφού οι Άγγλοι κάνουν ότι θέλουν. Η απόσταση από το Λονδίνο μέχρι το Μπέρμινγχαμ είναι 100 μίλια, όμως η ιδέα ήταν αποκλειστικά του Ουγιέ.

Κάθε πρωί στις 7:45 ταξιδεύω για περίπου δυο ώρες, κάνω την προπόνηση μου, τρώω με τους συμπαίκτες μου και μετά γυρνάω πίσω. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα! Δεν ήθελα να μετακομίσω σε νέο σπίτι και ο προπονητής μου το κατάλαβε", είπε ο... τσιγκούνης Πιρές και συνέχισε:

"Το ταξίδι της επιστροφής είναι ωραίο. Μου αρέσει να ρίχνω έναν υπνάκο και να πηγαίνω σπίτι φρέσκος. Δεν παραπονιέμαι, υπάρχει DVD player, i-pad και τηλέφωνο μέσα στο αμάξι".

Κακοπερνάει ο Πιρές...

ΠΗΓΗ: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags