Facebook Pixel Ενώνει το διαλυμένο παζλ
| 2011-01-14 16:51:00

Ενώνει το διαλυμένο παζλ

Ενώνει το διαλυμένο παζλ

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Αδαμάντιο Πολέμη και το γεγονός ότι μοιάζει αποφασισμένος να ηγηθεί στην προσπάθεια να βγει ο Παναθηναϊκός από το διοικητικό αδιέξοδο.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης φαίνεται, ότι βγαίνει μπροστά μετά και τις χθεσινές επαφές που είχε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα, όπως αποκαλύπτει η σημερινή «Sportday». Μπορεί αρχικά να μην ήταν ζεστός με όλα αυτά, που άκουγε και διάβαζε γύρω του, αλλά η συζήτηση με τους βασικούς μετόχους(προηγήθηκε στην αρχή της εβδομάδας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) τον βοηθάει να αλλάξει διάθεση. Το σίγουρο είναι ότι ο Πολέμης διαπίστωσε, πως οι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να τον στηρίξουν έμπρακτα και όχι να μείνουν μακριά από τις εξελίξεις.

Μάλιστα φαίνεται ότι ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι ο άνθρωπος, που μπορεί να ενώσει και πάλι το διαλυμένο παζλ του πολυμετοχικού. Τόσο ο Τζίγκερ, όσο και ο Βγενόπουλος, αλλά και ο Πατέρας τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και οι τρεις τον έχουν προτρέψει να βγει μπροστά.

Ο Πολέμης έχει και το κύρος και την οικονομική άνεση να ηγηθεί του Παναθηναϊκού και να δώσει την λύση σε μία κρίσιμη περίοδο. Το είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος και στο τέλος θα βρεθεί κάποια λύση. Και εκεί φαίνεται ότι οδηγούν τα γεγονότα. Καλό είναι λοιπόν να σταματήσουν η καταστροφολογία και οι υπερβολές, διότι η λύση είναι εδώ και οι μέτοχοι την ώρα που πρέπει φαίνεται ότι κάνουν αυτό που πρέπει , για να προχωρήσει μπροστά ο Παναθηναϊκός και να γίνει και πάλι κυρίαρχος.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags