Facebook Pixel "Παλτό" τεχνικός διευθυντής ο Μαθία
| 2011-07-10 09:05:00

"Παλτό" τεχνικός διευθυντής ο Μαθία

"Παλτό" τεχνικός διευθυντής ο Μαθία

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε παίκτες-"παλτά", που αποδεικνύονται "άνθρακες" παρ' ότι πλασαρίστηκαν ως "θησαυρός". Σε τεχνικό διευθυντή δεν έχουμε συναντήσει ως τώρα.

Στην κατηγορία αυτή μπορούμε να βάλουμε τους Σίντνεϊ Γκοβού, Μοϊσές Ουρτάδο, Μπαπαμπούπα -πώς τον λένε αυτόν- Ντιόπ και πολλούς ακόμα.

Φαίνεται πως τη λίστα με τα "παλτά" σε αυτή τη θέση θα την εγκαινιάσει ο Εδουάρδο Μαθία του Ολυμπιακού. Αν αληθεύουν όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γι' αυτόν πρέπει να είναι όχι απλό "παλτό" αλλά "γουναρικό" από τα λίγα.

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ ο Ισπανός δεν είχε καμία ανάμιξη στις μεταγραφές των Φέισα, Γκρμπιτς, Κάταϊ, Τζόρτζεβιτς, Μαρκάνο, Δασκαλάκη και σε αυτή που είχε, εκείνη του Κοστάντζο, πήγε να την κάνει με τα διπλά λεφτά από αυτά που τελικά την έκλεισε ο Μαρινάκης.

Συν τοις άλλοις, δεν έχει καταφέρει να πουλήσει κανέναν ποδοσφαιριστή ακόμα από τους πολλούς που πρέπει να ξεφορτωθεί ο Ολυμπιακός αφού δεν υπολογίζονται. Με λίγα λόγια, τι τον κρατάνε και δεν τον σουτάρουν; Αν είναι για "γλάστρα" ας βάλουν κανέναν πιο ωραίο να βγαίνει και καμιά φωτογραφία της προκοπής ρε αδερφέ.

Εκτός πια και αν όλα τα παραπάνω δεν είναι έτσι και απλώς τα διαρρέουν έτσι αυτοί που έχουν συμφέρον να τον "φάνε". Μέσα στο κόλπο είναι και αυτό.

Συμπληρώστε κάτι ακόμα: τα σημερινά ρεπορτάζ που θέλουν τον Μαρινάκη να έχει επαφές με τον Μοντάλι, αλλά και τις δηλώσεις του Ιταλού που κάνει σχέδια για τον Ολυμπιακό λες και δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα! Ο σκύλος τα γράφει εδώ και καιρό, κάποιοι όμως φαίνεται ότι πήραν χαμπάρι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags