Facebook Pixel Ο απαράδεκτος Βιτόλο και οι γκάφες του ΠΑΟΚ
| 2011-07-11 12:23:00

Ο απαράδεκτος Βιτόλο και οι γκάφες του ΠΑΟΚ

Ο απαράδεκτος Βιτόλο και οι γκάφες του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο και τη συμπεριφορά μικρής ομάδας που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Ισπανού μέσου.
 

*Eίχα γράψει πριν από λίγο καιρό ότι ο ΠΑΟΚΤσής ήταν –τότε– μαζί με τον Αγρινιώτη (και σε δεύτερο επίπεδο ο Αρειανός με τον Γιαννιώτη) οι μοναδικοί οπαδοί που περιμένουν με αληθινή λαχτάρα και αυθεντικό ενθουσιασμό τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και την εκκίνηση της σεζόν. Παρότι η μοναδική μεταγραφή του ΠΑΟΚ ήταν ο Ρομπέρ.

*Ήταν η περίοδος όπου όλα έδειχναν ότι επρόκειτο να οριστικοποιηθεί καθαρά, ήσυχα και ωραία η συμφωνία με τον Βασίλη Φλωρίδη, η αρχή της προετοιμασίας με τον εξαιρετικό για ελληνική ομάδα τούτη την εποχή αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, δεδομένης της χωρητικότητας της Τούμπας, η σχεδόν δεδομένη συμφωνία με τον Βρύζα για την επιστροφή του…

*Όλα άλλαξαν όμως μέσα σε δύο εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ συμπεριφέρθηκε σαν μικρή ομάδα στην υπόθεση του Βιτόλο. Ό,τι κι αν συμβεί στο τέλος, είτε φύγει είτε μείνει. Με μαλθακότητα και ερασιτεχνισμούς. Με παρακάλια και πολύ μπλα μπλα. Άποψή μου ήταν πάντα ότι σε κάθε παίκτη η διοίκηση πρέπει να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Όχι μόνο βάσει της αξίας του, της προσφοράς του, του ειδικού βάρους του στην ομάδα, αλλά και με κριτήρια την προσφορά του σε αυτή και τη συμπεριφορά του.Η στάση του Βιτόλο, λοιπόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτη!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags