Facebook Pixel Θέλει, τον θέλουν, αλλά δε γίνεται!
| 2011-01-15 09:17:00

Θέλει, τον θέλουν, αλλά δε γίνεται!

Θέλει, τον θέλουν, αλλά δε γίνεται!

Ο Αδαμάντιος Πολέμης θέλει να αναλάβει πρόεδρος, οι υπόλοιποι μέτοχοι φαίνεται ότι τον στηρίζουν, αλλά τις εγγυήσεις που ζητά είναι δύσκολο να τις πάρει. Διαβάστε γιατί…

Μπορεί ο Αδαμάντιος Πολέμης να εμφανίζεται θετικός στο να βγει μπροστά αναλαμβάνοντας την προεδρία του Παναθηναϊκού, αλλά πρώτα θέλει να λάβει κάποιες εγγυήσεις από τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ.

Ο Πολέμης φαίνεται να απολαμβάνει τη στήριξη όλων στον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος θα ήθελε ειρηνική συνύπαρξη των Πατέρα, Γιαννακόπουλου, Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου για να αναλάβει πρόεδρος στο «τριφύλλι».

Το ζητούμενο για τον Πολέμη είναι να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ όλων των μετόχων και γι’ αυτό επιθυμία του είναι να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για τα βρουν. Πράγμα το οποίο, φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι μετά τα όσα έχουν προηγηθεί τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα, πέρα από την ομόνοια που ζητά ο Πολέμης στον σύλλογο, επιθυμία του είναι να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοχοι στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανάλογα με το ποσοστό τους.

Πράγμα επίσης πολύ δύσκολο από τη στιγμή που τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία να μην προσφέρουν άλλο στον Παναθηναϊκό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, μπορεί ο Αδαμάντιος Πολέμης να θέλει να αναλάβει την προεδρία, αλλά τις εγγυήσεις που ζητά είναι δύσκολο να τις πάρει από τους υπόλοιπους μετόχους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags