Facebook Pixel «Στις στημένες φάσεις με Γέστε!»
| 2011-07-15 13:20:00

«Στις στημένες φάσεις με Γέστε!»

«Στις στημένες φάσεις με Γέστε!»

Την άποψη πως η προσθήκη του Φραν Γέστε θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στους δημοσιογράφους από το Ζέεφελντ.

«Ο Γέστε είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει αρκετά. Τον ξέρω καλά από την Αθλέτικ Μπιλμπόα, είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και θα βοηθήσει πολύ και στον τομέα των στημένων φάσεων, εκεί όπου δεν έχουμε πολλούς καλούς παίκτες», είπε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός.

«Μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και αριστερά και στη θέση του Ιμπαγάσα, εκεί όπου αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα πέρυσι, σε παιχνίδια όπου απουσίαζε ο Αριέλ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σχετικά με το ρόστερ ο Βαλβέρδε τόνισε πως δεν ξέρει ακόμη ποιοι θα αποχωρήσουν: «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνηθίσει να δουλεύω με τόσους πολλούς παίκτες. Θέλω 22-23 ποδοσφαιριστές, αλλά προς το παρών δεν ξέρω ποιοι θα αποχωρήσουν. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιοι θα ακολουθήσουν στην Ολλανδία».

Όσον αφορά την προετοιμασία ξεκαθάρισε: «Με την προετοιμασία γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ, αλλά αυτό θα φανεί στην Ολλανδία και τα φιλικά που θα δώσουμε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το φιλικό με την Πολόνια Βαρσοβίας, αυτό που με νοιάζει είναι να φανεί στα φιλικά του Έρμελο η δουλειά που κάνουμε».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Φέισα κατέληξε: «Καταρχάς, ο Φέισα δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες, αλλά ούτως ή άλλως έχουμε και τον Σουμπίνιο με τον οποίο δουλεύουμε σε αυτή τη θέση. Επίσης, υπάρχει και ο Μοντέστο που την περασμένη σεζόν έπαιξε ως αμυντικό χαφ, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα στη θέση αυτή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags