Facebook Pixel Ταυρομάχος ο Κεντίρα! (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-15 13:07:00

Ταυρομάχος ο Κεντίρα! (ΦΩΤΟ)

Ταυρομάχος ο Κεντίρα! (ΦΩΤΟ)

Ο Σάμι Κεντίρα ντύθηκε ταυρομάχος για τις ανάγκες φωτογράφησης και μίλησε για τα μπάρμπεκιου με τους συμπαίκτες του και το ματς της μπασκετικής Ρεάλ με τον... Ολυμπιακό!

Μπορεί να βρίσκεται στην Ισπανία από το καλοκαίρι, αλλά ο Κεντίρα φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στην ισπανική κουλτούρα. Ο πρώην άσος της της Στουτγκάρδης, εξέπληξε τους πάντες, όταν το περιοδικό "Sport Bild" τον έντυσε ταυρομάχο.

Σκοπός του περιοδικού ήταν να δώσει έναν πιο χαριτωμένο τόνο στην κεντρική φωτογραφία της συνέντευξης που παραχώρησε ο νυν άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μέσος της "βασίλισσας" μίλησε για προσωπικά θέματα και αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στη Μαδρίτη.

"Η νοοτροπία στην Ισπανία είναι διαφορετική. Οι Ισπανοί είναι περήφανος λαός", είπε αρχικά ο Κεντίρα, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τους συμπαίκτες του:

"Οι Γκάγκο και Μαρσέλο με καλούν συχνά σπίτι τους. Μένουν έξω από την πόλη και κάνουν συχνά μπάρμπεκιου στο κήπο τους. Επίσης πηγαίνουμε σε αγώνες μπάσκετ. Η τελευταία φορά που πήγαμε ήταν όταν η Ρεάλ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Είχα πάει με τους Μαρσέλο, Πέπε και Κριστιάν Ρονάλντο".

Για τον Μουρίνιο σχολίασε: "Για αρκετούς ο Μουρίνιο είναι αυστηρός και αλαζόνας, αλλά είναι ανθρώπινος και αξιοσέβαστος. Δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να κρατά ισορροπία μεταξύ της διασκέδασης και της δουλειάς".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags