Facebook Pixel Επιτέλους εξελίξεις με Φλωρίδη;
| 2011-07-20 15:12:00

Επιτέλους εξελίξεις με Φλωρίδη;

Επιτέλους εξελίξεις με Φλωρίδη;

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Φλωρίδη.
 

Για το αποτέλεσμα των επαφών που είχε με τους υποψήφιους επενδυτές το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) θα ενημερώσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, τα μέλη του δ.σ. του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Κατσαρής συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αρχίσουν να τρέχουν το συντομότερο οι εξελίξεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πληροφόρηση που υπάρχει από το ραντεβού των δύο πλευρών το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) είναι ελάχιστη μέχρι στιγμής και σύμφωνα με αυτή στο ραντεβού εκτός από τον κ. Κατσαρή, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, οι κ.κ. Σαχπατζίδης (μαζί με τους υιούς του), Φλωρίδης, Κερμανίδης και Δεσύλλας. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν παρέστη, ενώ αντιθέτως παρών ήταν ο Ζήσης Βρύζας.

Η πλευρά των υποψηφίων επενδυτών παρουσίασε αποδεικτικό τράπεζας της Τουρκίας στην οποία υπάρχει κατάθεση, στο όνομα του Βασίλη Φλωρίδη, ένα ποσό κοντά στα 10 εκ. ευρώ.

Οι επενδυτές ζήτησαν την Δευτέρα (25/7) να συνεχιστεί ο έλεγχος με την προοπτική εάν δεν υπάρξει πρόβλημα να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 7 εκ. ευρώ. Μάλιστα, όπως διέρρευσε η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών παρουσιάζεται διατεθειμένη, εφόσον τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι θετικά, να διαθέσουν άμεσα την Τρίτη (26/7) ή την Τετάρτη (27/7) το ποσό των 500.000 ευρώ ώστε να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή.

Στο ραντεβού συζητήθηκε και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία έχει "παγώσει". Το ζήτημα που τέθηκε είναι ότι εάν τελικά επέλθει οριστική συμφωνία και είναι να μπούνε τα χρήματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τότε η αύξηση πρέπει να ξανανοίξει.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags