Facebook Pixel Από τρία χωριά…
| 2010-12-20 12:36:00

Από τρία χωριά…

Από τρία χωριά…

Πατέρας και Βγενόπουλος δεν γνώριζαν ο ένας τις κινήσεις του άλλου, ενώ και ο Τζίγγερ δεν δείχνει τη διάθεση να συνεχίσει. Κοντά σε διοικητικό αδιέξοδο.

Χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους συνεννόηση και επικοινωνία, που το προηγούμενο διάστημα ήταν ανεπτυγμένη σε μεγάλο βαθμό, λειτούργησαν τις τελευταίες δύο ημέρες οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας.

Κανένας από τους δύο δεν ήταν ενήμερος για τις κινήσεις και τις ανακοινώσεις του άλλου, χωρίς ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός να φαίνεται ότι επηρεάζει ή αλλάζει τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ίσως αναβληθεί το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού των Τζίγγερ, Πατέρα και Βγενόπουλου, με τους δύο πρώτους, πιθανότατα, να συνομιλούν τηλεφωνικά.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής μπορεί να είναι απρόβλεπτες για το «τριφύλλι», δεδομένου ότι και η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν έχει δείξει τη διάθεση να διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο στην κατοχή της, αφού θέλει να απεμπλακεί από την ΠΑΕ και να κλείσει το κεφάλαιο "Παναθηναϊκός".

Πολύ περισσότερο τώρα, που το σχέδιο δράσης που είχαν εκπονήσει οι τρεις άνδρες φαινόταν ότι είχε μπει στην τελική του ευθεία. Φαινόταν, όμως, γιατί ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ, με το διοικητικό αδιέξοδο στον σύλλογο να μην είναι αποτελεί μία κινδυνολογική προσέγγιση αλλά, πολύ φοβόμαστε, γεγονός...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags