Facebook Pixel «Ήταν ανάγκη πριν το ντέρμπι της χρονιάς;»
| 2011-01-18 11:35:00

«Ήταν ανάγκη πριν το ντέρμπι της χρονιάς;»

«Ήταν ανάγκη πριν το ντέρμπι της χρονιάς;»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η αναμονή της δημοσιοποίησης του διαχειριστικού, με στελέχη της ομάδας να φοβούνται τον αποπροσανατολισμό των παικτών πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ.

Σε μία ακόμα σεζόν που ο ρεαλιστικός στόχος της «Ένωσης» για να πανηγυρίσει έναν τίτλο είναι το Κύπελλο και στον δρόμο της βρίσκει τον Παναθηναϊκό, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τα αποτελέσματα της BDO. Της εταιρίας που έκανε τον διαχειριστικό έλεγχο στις διοικήσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια, με σχετική δέσμευση περί δημοσιοποίησης του πορίσματος.

Μιλάμε για μία έκθεση που θα ξεπερνάει, λογικά, τις 100 σελίδες και θα… καίει πολύ κόσμο. Με άλλα λόγια αναμένεται το κλίμα στην ομάδα να βαρύνει εκ νέου (αν πρόλαβε να φτιάξει, δηλαδή, ποτέ!), κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει για μία ακόμα φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κι αυτό είναι που απασχολεί περισσότερο αυτή την ώρα τα στελέχη της ΠΑΕ, αφού αναμένονται ανακοινώσεις, τοποθετήσεις κ.λπ. από τους εμπλεκόμενους, λίγο πριν από το κλασικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πληροφορίες από ανθρώπους κοντά στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ενήμερος για το νέο σίριαλ που αναμένεται να αρχίσει στην ομάδα και είναι ενοχλημένος με όλη αυτή την ιστορία. Γνωρίζει, άλλωστε, ότι τέτοια γεγονότα στη χώρα μας παίρνουν τεράστιες διαστάσεις και, φυσικά, μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ανάγκη να γίνει τώρα, πριν από το ντέρμπι της χρονιάς εναντίον του Παναθηναϊκού;», σχολίαζε άνθρωπος κοντά στην ΑΕΚ αργά χθες το βράδυ, που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο. Λίγο πριν από το σημαντικότερο, όπως αποδεικνύεται, παιχνίδι της χρονιάς για την «Ένωση», λες και κάποιος θέλει να προκληθεί αναστάτωση στην ομάδα.

Σε βαθμό τέτοιο, που να επηρεάσει την αγωνιστική της ετοιμότητα και κατάσταση, εναντίον ενός Παναθηναϊκού που είναι ανεβασμένος μετά τη νίκη εναντίον της Καβάλας και θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags