Facebook Pixel Νομίζει πως είναι στην Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-18 14:00:00

Νομίζει πως είναι στην Μπαρτσελόνα!

Νομίζει πως είναι στην Μπαρτσελόνα!

Όπως ο Γκουαρντιόλα ξεκουράζει τον Βαλντέζ στα ματς του Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα, έτσι και ο Ζεσουάλντο ξεκουράζει τον Τζόρβα στο ελληνικό Κύπελλο. Τον άφησε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τον βασικό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια τους.

Πλην του Τζόρβα αποκλείστηκε και ο Σίντνεϊ Γκοβού από την αποστολή, για λόγους διαχείρισης του ρόστερ, όπως και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα (ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα) και Μπουμσόνγκ (ατομικό), που τις τελευταίες ημέρες έχασαν πολλές προπονήσεις.

Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι ο Μπουμσόνγκ έμεινε εκτός αποστολής παρόλο που τα ρεπορτάζ ανέφεραν μέχρι χθες ότι θα παίξει βασικός κόντρα στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν και οι Πλεσί, Ιωαννίδης και Δημούτσος. Αντίθετα, ο Σωτήρης Νίνης γυμνάστηκε κανονικά και μαζί με τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο θα έχουν φανέλα βασικού…

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός θα κάνει… ποδαρικό μέσα στο 2011 με τον κόσμο στο πλευρό του στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags