Facebook Pixel Δεν ξεχνάει τα παιδιά του…
| 2011-01-20 11:15:00

Δεν ξεχνάει τα παιδιά του…

Δεν ξεχνάει τα παιδιά του…

Παναθηναϊκές ενέργειες από τον Νικόλα Πάτερα πριν από το κρίσιμο Δ.Σ. του συλλόγου. Ο «πόλεμος» με τον Μαρινάκη, η… διαταγή στον Σισέ, η υπόσχεση στον νέο πρόεδρο. 

Μπορεί ο Νικόλας Πάτερας να έχει αποχωρήσει από την προεδρία του Παναθηναϊκού, αλλά παραμένει κοντά στην ομάδα και μάλιστα ως ενεργό στέλεχος.

Αυτό δείχνουν οι τελευταίες του ενέργειες που -συμπτωματικά- πέφτουν λίγο πριν το σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Πατέρας δεν άφησε τίποτα αναπάντητο απ’ όσα ισχυρίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο δείπνο με τους δημοσιογράφους τις προάλλες.

Γι’ αυτό βγήκε μπροστά χθες με την καυστική ανακοίνωσή του υπερασπιζόμενος όχι μόνο τον εαυτό του από την προσωπική επίθεση του αφεντικού του Ολυμπιακού, αλλά και τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, ένα κομμάτι της χθεσινής ανακοίνωσης που ανέφερε προς το τέλος ότι «ας αφήσει ο κ. Μαρινάκης εμάς τους Παναθηναϊκούς…» δείγμα του ότι ο Νικόλας Πατέρας είναι μέσα στα δρώμενα του συλλόγου και δεν αδιαφορεί.

Μία ακόμα ενέργεια που δείχνει ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού φωνάζει «παρών» ήταν η ενέργειά του να μιλήσει με τον Τζιμπρίλ Σισέ όταν «έσκασε» η πρόταση από την «Γαλατά».

Ο Νικόλας Πατέρας είπε στον Γάλλο ότι θα μείνει στην ομάδα για να σηκώσουν στο τέλος της χρονιάς το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μιλάει ακόμα με τους ποδοσφαιριστές και συμπεριφέρεται σαν… πατέρας τους, όπως κι όταν ήταν στην προεδρία.

Εξάλλου, ο Νικόλας Πάτερας έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και τον νέο πρόεδρο αν αυτός προκύψει από το σημερινό Δ.Σ. (16:00).


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags