Facebook Pixel «Γκέλα που διορθώνεται»
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-20 12:01:00

«Γκέλα που διορθώνεται»

«Γκέλα που διορθώνεται»

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος εξηγεί στο blog του για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα, αλλά και για την κακή συνεργασία Μιραλάς και Πάντελιτς, τον Ζαϊρί που εξέθεσε τον Βαλβέρδε κ.α.

Πρώτα απ’ όλα, ο Ολυμπιακός δεν έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, στο οποίο αναφέρεται ότι θα πρέπει να κερδίζει πάντα και σε όλες τις υποχρεώσεις του.

Στο κάτω- κάτω, αν ήταν να γίνει μια γκέλα στο Καραϊσκάκη φέτος, μάλλον οι απανταχού «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα προτιμούσαν να γίνει σε ματς κυπέλλου και όχι πρωταθλήματος.

Κι ακόμη καλύτερα δηλαδή που η γκέλα αυτή, ήταν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, δεν ήταν ήττα και υπάρχουν περιθώρια …κυπελλικής αντεπίθεσης. Όχι, δεν τα έγραψα αυτά για να «χρυσώσω» κάποιο χάπι! Οι πειραιώτες ήθελαν πολύ να κερδίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο ΠΑΟΚ, για άλλο έναν αγώνα ήταν ο κλασικός ΠΑΟΚ του Καραϊσκάκη, που καμία σχέση δεν έχει με όλες τις άλλες εκτός έδρας υποχρεώσεις του. Αποφασισμένος, στιβαρός, δυνατός, σε σημείο πάλι ορισμένοι από τους παίκτες του(αλλά και ο προπονητής του) να ξεφύγουν!

Ο Κοντρέρας ήταν χάρμα ιδέσθαι, οι συμπαίκτες του, θέλησαν να αμυνθούν γύρω από αυτόν, προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους και τελικά έβαλαν και το γκολ, εκμεταλλευόμενοι το αστείο στήσιμο της άμυνας του Ολυμπιακού, σε μια εκτέλεση φάουλ από το κέντρο. Ταυτόχρονα ήταν και το μπρος- πίσω του Νικοπολίδη και έτσι ο Βιεϊρίνια, που δεν χαρίζει κάστανα έκανε το 1- 1.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε βέβαια να είχε βάλει περισσότερα γκολ, αφού στην μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έκανε φάσεις. Τα δοκάρια διαδέχονταν το ένα το άλλο, η μπάλα δεν πολυήθελε τους γηπεδούχους, αφού όμως πρώτα είχαν πετάξει στα σκουπίδια μεγάλο μέρος του πρώτου 45λεπτου. Άσχετα αν ο Μοντέστο έκανε το καλύτερο φινάλε σε αυτό το πρώτο ημίχρονο με το γκολ που σημείωσε.

Για άλλη μια φορά θα πω, ότι ο Μιραλάς, δεν μπορεί να παίξει δεύτερος επιθετικός μαζί με τον Πάντελιτς. Μπερδεύονται πολύ περισσότερο, παρά συνεργάζονται, ειδικά όταν βρίσκουν καλές άμυνες. Η δεξιά πλευρά, ήταν πολύ πιο αξιόπιστη από την αριστερή και γενικά ο Ολυμπιακός, πήρε ένα γερό μάθημα, το οποίο θα τον αναγκάσει να πάει στην Τούμπα τσιτωμένος και για το κύπελλο(γιατί θα πάει και στο πρωτάθλημα).

Κακά τα ψέματα, στο μεγάλο λιμάνι, ο μεγάλος στόχος, είναι ξαναγυρίσει ο τίτλος του πρωταθλητή, αλλά από την στιγμή που έχουν μπει στην διαδικασία του κυπέλλου, ε, δεν θα ήθελαν να δουν έναν αποκλεισμό. Το παιχνίδι στην Τούμπα θα ‘χει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΟΚ έχει πάρει σκορ που τον βολεύει και θα δούμε ποιος θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα παίξει στην έδρα του.

ΥΓ. Αυτό το «Πάρντο πρωτάθλημα, Νικοπολίδης κύπελλο» δε λειτούργησε.

ΥΓ 2. Ο Ζαϊρί για άμυνες όπως αυτή του ΠΑΟΚ, είναι «μανούλα». Και εξέθεσε τον Βαλβέρδε με τον τρόπο που «άδειασε» τους Θεσσαλονικείς, μόνο μέσα σε ένα πεντάλεπτο.

ΥΓ 3. Σε πολλούς άρεσε ο Ριέρα. Εμένα καθόλου. Ειδικά σε σύστημα με δυο επιθετικούς τα πλάγια χαφ πρέπει να κάνουν εκατό δουλειές πάνω στο χορτάρι.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags