Facebook Pixel «Ελεεινός, ψεύτης και θεατρίνος ο Bεζυρίδης!» (BINTEO)
| 2011-01-20 15:59:00

«Ελεεινός, ψεύτης και θεατρίνος ο Bεζυρίδης!» (BINTEO)

«Ελεεινός, ψεύτης και θεατρίνος ο Bεζυρίδης!» (BINTEO)

Χαμός έγινε στην εκδίκαση της υπόθεσης των όσων έγιναν προ δεκαημέρου στο ντέρμπι ΠΑΣ-ΟΦΗ (ΦΩΤΟ).

Η εκδίκαση της υπόθεσης των όσων έγιναν προ δεκαημέρου στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ήταν επεισοδιακή. Απειλήθηκε περισσότερες από δέκα φορές σύρραξη στην τρίωρης διάρκειας ακροαματική διαδικασία, ενώ στο τέλος υπήρξαν (τελικά) και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε άτομα με θεσμικό ή μη ρόλο που έδωσαν το «παρών» εκατέρωθεν.

Η πλευράς του ΠΑΣ απολογήθηκε για τη διακοπή του αγώνα και την επίθεση που δέχτηκε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, από οπαδό των γηπεδούχων. Ζήτησαν τη δημόσια προβολή ενός ιδιωτικού βίντεο, που όπως ισχυρίζονται δείχνει πως δεν χτύπησε ο οπαδός τον τερματοφύλακα, αλλά συνέβη το αντίθετο. Το αίτημά τους, ωστόσο, αποδείχτηκε και αποδυναμώθηκε ο συγκεκριμένος ισχυρισμός.

Πάντως οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ έβαλαν κατά του Πολυχρόνη Βεζυρίδη τον οποίο χαρακτήρισαν ελεεινό ψεύτη και θεατρίνο, χαρακτήρισαν το επεισόδιο στημένα κι έκαναν λόγο για απάτη.

Η πλευρά του ΟΦΗ, που είχε στο πλευρό της αρκετούς οπαδούς (που είναι παράλληλα και μικρομέτοχοι) αλλά και τον Νίκο Μαχλά, έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για διαστρέβλωση των συνθηκών τέλεσής του με σκοπό την τιμωρία του ΠΑΣ και την κατάκτηση των βαθμών της νίκης στα χαρτιά.

Όπως ανέφεραν οι Κρητικοί, ο διαιτητής Λαμπρόπουλος είπε στα αποδυτήρια ότι διακόπτει οριστικά το ματς («μέχρι και ντους έκαναν οι παίκτες», ειπώθηκε χαρακτηριστικά) και μία ώρα μετά το παιχνίδι άρχισε ξανά. Παράλληλα επισήμαναν ότι δεν αναγνωρίζουν τη διεξαγωγή του δευτέρου μέρους επικαλούμενοι και το γεγονός ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο. Πάντως το αίτημα του ΟΦΗ να πάρει το ματς στα χαρτιά δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές ελπίδες, από τη στιγμή που συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το ματς.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags