23/01/11 - 17:25

Μετά τον Τζιμπούρ, θέλει και Μανωλά!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή προς την πλευρά του Κώστα Μανωλά, για το ερχόμενο καλοκαίρι! Χτυπάει ό,τι κινείται ο Μαρινάκης.

Μετά τον Τζιμπούρ, θέλει και Μανωλά!
37.308views 0shares

Την πόρτα του Κώστα Μανωλά χτύπησε ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μπορεί το πρωτάθλημα και η σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο αυτή η παράμετρος φαίνεται πώς δεν εμποδίζει τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας να «φουλάρει» από τώρα τις… μηχανές της εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Το θέμα, βέβαια, δεν "παίζει" για πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημ'ερες και συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου, δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", ανέφερε το ανδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον νεαρό αμυντικό. Ο ταλαντούχος στόπερ της Ένωσης συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του τύπου του ποδοσφαιριστή, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν οι «ερυθρόλευκοι» επάνω του, δημιουργώντας την ομάδα των επόμενων χρόνων.

Σε συνδυασμό με την τάση, που έχει δείξει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να συλλέξει, ό,τι καλύτερο κινείται στην εγχώρια αγορά και αφορά εξελίξιμους παίκτες με προοπτική η περίπτωση του Μανωλά εξιτάρει τους Πειραιώτες.

Η άρνηση του Κώστα Μανωλά να πάρει μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Serie B και την Αταλάντα, «πακέτο» με τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ Σάββα Γκέντζογλου δημιουργεί πολλά καινούρια δεδομένα κα επιπρόσθετα ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στους «ερυθρόλευκους» να ασχοληθούν ακόμη πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katimagiko.gr πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μία πρώτη διερευνητική επαφή ανθρώπου του Ολυμπιακού με το στενό περιβάλλον του Μανωλά. Από την πλευρά του ο ταλαντούχος αμυντικός δείχνει θετικός στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στην κορυφαία ελληνική ομάδα, όπως ο κάθε Ελληνας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, αφού οι προοπτικές, που ανοίγονται μπροστά του είναι κατά πολύ μεγαλύτερες συγκριτικά με την ΑΕΚ.

Επίσης, η πλευρά του παίκτη φέρεται να έχει κουραστεί από τις υποσχέσεις των παραγόντων του «Δικεφάλου», αφού ακόμη περιμένει να του γίνει πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Όλα τα παραπάνω προσδίδουν εξαιρετικό ενδιαφέρον στην υπόθεση του 19χρονου στόπερ, με τους παράγοντες του Ολυμπιακού να περιμένουν τις εξελίξεις, που αφορούν την παραμονή του στην «Ένωση» και εφόσον βρουν πρόσφορο έδαφος να κινηθούν την κατάλληλη στιγμή για την απόκτησή του.

Μένει, λοιπόν, να δούμε την πορεία αυτής της υπόθεσης. Αλλωστε, όπως έχεουμε διαπιστώσει μετά και τη μεταγραφή Τζιμπούρ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τον τρόπο να πετυχαίνει τους στόχους του.

ΠΗΓΗ: katimagiko.gr