Facebook Pixel «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»
| 2011-01-24 10:00:00

«Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»

«Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για τον… κούκο Σισέ, τη φαρσοκωμωδία στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και τον τίτλο που ουσιαστικά έχει χαθεί.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μόνος του δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Με 17 γκολ σε 19 συμμετοχές ο Γάλλος έχει κάνει τη δουλειά του με το παραπάνω για ακόμη μία χρονιά αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μόνος του πάλεψε στη Νέα Σμύρνη, γκολ πέτυχε, όμως δεν είχε βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Που ήταν ο Λέτο; Που ήταν ο Κατσουράνης; Που ήταν ο Γκοβού;

Και με προβληματική άμυνα, όπως φάνηκε και στο γκολ του Μήτρογλου, δεν πας πουθενά. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν πείθει, τα 2/3 του πρωταθλήματος σχεδόν συμπληρώθηκαν και η ομάδα ακόμη ψάχνεται. Και σε συνδυασμό με το διοικητικό αδιέξοδο, δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η φαρσοκωμωδία με τα διοικητικά πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Κύριοι μέτοχοι του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε, μιλήστε με πράξεις. Όσοι δεν θέλετε σταματήστε να παίζετε με την ιστορία του συλλόγου και φύγετε. Η πολυμετοχικότητα έσβησε...

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να θέσει από τώρα τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η ομάδα είναι άρρωστη και χρειάζεται τώρα γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.

Και φυσικά χρειάζεται έναν προπονητή που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι. Ο Φερέιρα δυστυχώς δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και όπως φάνηκε και στη Νέα Σμύρνη, οι αλλαγές του ήταν άστοχες.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags