Facebook Pixel Την... ξεπαραδιάζουν!
| 2011-01-27 10:12:00

Την... ξεπαραδιάζουν!

Την... ξεπαραδιάζουν!

Μετά τον Ολυμπιακό, που πήρε τον Τζιμπούρ, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Ίσμαελ Μπλάνκο και η ΑΕΚ μένει το καλοκαίρι στην επίθεση με τον 37χρονο Λυμπερόπουλο…

Καλό πελάτη φαίνεται να έχουν βρει την ΑΕΚ οι δύο «αιώνιοι». Καθώς η «Ένωση» αδυνατεί -για οικονομικούς λόγους- να κρατήσει παίκτες αξίας και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό εκμεταλλεύονται την κατάσταση.

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ όπως σας έχει ενημερώσει ο sportdog σε προηγούμενο θέμα υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός (και δεν αποτελεί μυστικό) κινείται για την απόκτηση του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η ΑΕΚ δεν του δίνει τα λεφτά που ζητάει και οι «πράσινοι» δεν χάνουν την ευκαιρία.

Διότι ο παίκτης είναι τσάμπα, μπορεί να συμφωνήσει και αύριο, ενώ αγωνιστικά έχει αποδείξει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα τα βάζει τα γκολάκια του. Εξάλλου, στη νέα σφιχτή οικονομική πολιτική που κινείται πλέον το «τριφύλλι» τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μοιάζουν ιδανικές.

Με αυτά και με αυτά η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει μέσα σε μια σεζόν τα δύο βασικά της σέντερ φορ παρόλο που έβγαζε προς τα έξω ότι ένας από τους δύο θα μείνει σίγουρα. Και, φυσικά, μπορεί να ξεμείνει από το καλοκαίρι και μετά με μοναδικό φορ τον 37χρονο Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος παίζεται αν θα συνεχίσει για μια χρονιά ακόμα.

Στην πραγματικότητα η «Ένωση» έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κρατήσει μόνο τον Σκόκο, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή με μια καλή πρόταση λίγο πάνω από 2 εκ. ευρώ.

Γιατί -κακά τα ψέματα- το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού δεν τον αντέχει η ΑΕΚ κι αν βρεθεί η ευκαιρία είναι δεδομένο πως η ΠΑΕ θα κοιτάξει να το ξεφορτωθεί...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags