Facebook Pixel «Έχει τουλάχιστον επαγγελματίες παίκτες»
| 2011-01-30 10:09:00

«Έχει τουλάχιστον επαγγελματίες παίκτες»

«Έχει τουλάχιστον επαγγελματίες παίκτες»

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην υπάρχουν λεφτά και όραμα, ούτε καν πρόεδρο, έχει στο ρόστερ του όμως ποδοσφαιριστές που δεν εγκαταλείπουν τη μάχη, σύμφωνα με τον Σάββα Λιβάνιο.

Λεφτά και όραμα δεν έχει (ο Παναθηναϊκός). Πρόεδρο δεν έχει. Διευθυντή ποδοσφαίρου δεν έχει. Τεχνικό διευθυντή δεν έχει... Έχει τουλάχιστον επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που μέσα σε ένα ζοφερό κλίμα νίκησαν 2-0 τον Εργοτέλη και την ερχόμενη Τετάρτη θα επιχειρήσουν να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή του 0-2 κόντρα στην ΑΕΚ για να πάρουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Εύκολο δεν είναι, αλλά ούτε και ακατόρθωτο…

Ο Παναθηναϊκός σε άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν έλαμψε με την απόδοση του, ήταν μέτριος έως κακός και σκόραρε δύο φορές στο πρώτο 45λεπτο από στημένη φάση (κόρνερ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» κατέβασαν στροφές κι αυτό έχει μία λογική, αφού είχαν το μυαλό τους στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που είναι... τελικός για το «τριφύλλι», αφού στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι σταθερή αξία και έχει μεγαλώσει τη διαφορά...

Τη... ζωή των συμπαικτών του το σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ την έκανε πιο εύκολη ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος στο τέλος του πρώτου μέρους αντέδρασε σωστά όταν βρέθηκε φάτσα με τον Μπούντιμιρ. Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι σταθερός στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου κι αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχει κλείσει τα αυτιά του σε όσα συμβαίνουν γύρω του.

Στον αντίποδα έκαναν και πάλι λάθη στο παιχνίδι τους οι Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ που περνάνε ένα μίνι ντεφορμάρισμα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ όχι μόνο δεν σκόραρε στο παιχνίδι με την κρητική ομάδα, αλλά δεν ήταν και καλός. Το ζητούμενο για τον ίδιο και για την ομάδα του είναι να μπορέσει να την βοηθήσει να προχωρήσει στο κύπελλο.

Περί παραίτησης Φρέιτας

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Πρώτος έφυγε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και τον ακολούθησαν οι Νικόλας Πατέρας και Κώστας Αντωνίου. Τη σκυτάλη στην μεγάλη πράσινη φυγή πήρε ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος σαφώς και δεν παραιτήθηκε επειδή του ασκήθηκε κριτική για τις, έτσι κι αλλιώς αποτυχημένες, μετεγγραφικές του επιλογές. Αυτές είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά! Ο Πορτογάλος παραιτήθηκε από τεχνικός διευθυντής επειδή η ομάδα δεν είχε χρήματα για μεταγραφές και κατ' επέκταση ήταν δίχως αντικείμενο.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ακόμα πλάνο για την επόμενη μέρα του... ΔΝΤ. Και χωρίς πλάνο ένας τεχνικός διευθυντής δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, αφού δεν ξέρει που θα πρέπει να πατήσει για να «χτίσει» μία νέα ομάδα.

Το πλάνο στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό θα το ετοιμάζει η διοικούσα επιτροπή (Πολέμης, Νίκας, Γόντικας, Βεκρής) που έχει τη διάθεση να βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να βρει και τα απαραίτητα κεφάλαια. Γιατί χωρίς λεφτά, η αγωνιστική κατρακύλα του Παναθηναϊκού δεν θα έχει σταματημό...

Για να μπουν όμως λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ποιοι μέτοχοι θα μείνουν ενεργοί και ποιοι θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ομάδας...

Υ.Γ. Μην είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο δ.σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags