Facebook Pixel Την ψώνισαν από… Σβέρκος! (BINTEO)
| 2011-01-30 17:51:00

Την ψώνισαν από… Σβέρκος! (BINTEO)

Την ψώνισαν από… Σβέρκος! (BINTEO)

Τρελάθηκαν με την ατυχία τους στον Πανιώνιο, αφού ισοφαρίστηκαν από την Καβάλα στο 90’ (1-1). Στο σουτ του Ντιέ, η μπάλα βρήκε στον Σβέρκος και δύο βαθμοί χάθηκαν.

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από την άποψη ότι οι δύο προπονητές πρόσεξαν κυρίως τις άμυνές τους.

Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί στο 66΄, όταν ο Μπάλαμπαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς μετά από πάσα του Μήτρογλου (1-0).

Η ομάδα του Λεμονή έδειχνε ότι μπορεί να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, με τον Σβέρκος να γίνεται αρνητικός παίκτης για την ομάδα του. Ο λόγος; Η μπάλα χτύπησε πάνω του (ήταν στο «τείχος») μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μάχο (1-1), στο 90΄! Πλέον ο Πανιώνιος με 21 βαθμούς παραμένει στην 13η θέση και η Καβάλα με 28 σε τροχιά Ευρώπης...

Δείτε το φιλμ του αγώνα:

Ληξη αγώνα (16.51)

90' ΓΚΟΛ για την Καβάλα: Εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, η μπάλα χτυπάει στον Σβέρκος και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα (1-1)



66' Γκολ ο Μπάλαμπαν! Ο Μήτρογλου πάσαρε ωραία στον Κροάτη επιθετικό που μπήκε από αριστερά και έστειλε τηνμπάλα στα δίχτυα.

46΄ (16.02) Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45'(Ημίχρονο). Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον κύλησε το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία. Παρόλα αυτά αμφότερες είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ, αλλά οι Μάχο και Γκαλίνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

Έναρξη (15.00)

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος:Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα, Μήτρογλου, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Σιόβα, Κοντοέ και Τσότσαλιτς.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκη, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτζελ, Ντιέ, Περεϊρίνια, Καρντόζο, Βουτσίσεβιτς, Ουνουάτσι και Νικουλάε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags