Facebook Pixel "Αν δεν βάζεις γκολ δεν παίρνεις αποτέλεσμα"
| 2011-12-03 21:20:00

"Αν δεν βάζεις γκολ δεν παίρνεις αποτέλεσμα"

"Αν δεν βάζεις γκολ δεν παίρνεις αποτέλεσμα"

Στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά τα δυό γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο.

«Έγινε ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατός στις στημένες φάσεις και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε αυτόν τον τομέα. Στα δύο πρώτα γκολ χάσαμε την συγκέντρωσή μας και τα μαρκαρίσματα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να βάλουμε γκολ σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλο, εύχομαι καλή συνέχεια», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Ουσέρο με τον Μπρέσκα στο πρώτο μέρος, δήλωσε: «Βλέποντας ότι ο ΟΦΗ πίεζε πολύ, κάναμε αλλαγή τακτικής για να πιέσουμε στον κενό χώρο. Ήταν ζήτημα τακτικής».

Για την ομάδα του ΟΦΗ, τόνισε: «Ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλά, με αγωνιστικότητα και πάθος, έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Αν δεν είσαι προετοιμασμένος θα έχεις πρόβλημα απέναντί του. Βρεθήκαμε 4-5 φορές κοντά στο γκολ, όμως αν δεν βάζεις γκολ σε τέτοια έδρα, δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Αν αφαιρέσουμε τις φάσεις των δύο γκολ, θεωρώ πως είδαμε δύο ισοδύναμες ομάδες, τόσο στη δύναμη όσο και στην κατοχή μπάλας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags