01/02/11 - 09:25

«Ο κόσμος το ’χει τούμπανο… »

Για «σοβαρό προβάδισμα», «μεγάλη υπόθεση το +7», «μαθηματικά δεν έχει τελειώσει» και διάφορα άλλα τέτοια έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Τοροσίδης, αποφεύγοντας να παραδεχτεί ότι ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

«Ο κόσμος το ’χει τούμπανο… »
53.980views 0shares

Ο Έλληνας άσος σχολίασε ακόμα, σε δηλώσεις του, ότι ένα γκολ νωρίς στην Τούμπα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων».

Για τη διαφορά από ΠΑΟ: «Είναι μεγάλη υπόθεση το +7. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, όμως έχουμε ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα και δείχνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Μαθηματικά βέβαια δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο που παίζουμε, θα το πάρουμε. Νομίζω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί στα χαρτιά να έχει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, όμως το 1-1 δεν αλλάζει πολλά για μας. Πιστεύω πως έχουν μοιρασμένες πιθανότητες οι δύο ομάδες. Ακόμα και να κερδίζαμε στο Καραϊσκάκη θα πηγαίναμε να παίξουμε όπως θα παίξουμε και τώρα. Για τη νίκη. ένα γκολ αλλάζει τα πάντα, ακόμα καλύτερα αν έρθει νωρίς».

Για την αμυντική λειτουργία: «Αυτό θα κυνηγήσουμε, έχουμε δείξει ότι το έχουμε το γκολ σε κάθε ματς, όπως έχουμε δείξει ότι λειτουργούμε πολύ καλά και αμυντικά. Το κάναμε σε όλα τα ματς στην επαρχία, μπορούμε να το κάνουμε και στην Τούμπα».