Facebook Pixel Πού να γινόταν και με κόσμο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-01 13:50:00

Πού να γινόταν και με κόσμο!

Πού να γινόταν και με κόσμο!

Με ελικόπτερα και με απαγόρευση κυκλοφορίας διοργανώνονται οι αγώνες στην Ελλάδα του 2011! Και σκεφτείτε πως το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει …μπαρούτι για την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας από την προηγούμενη εβδομάδα. Όταν οι ανακοινώσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ανέφεραν «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα» και ο Ολυμπιακός ζητούσε αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τη στιγμή που η αποστολή θα πατούσε το πόδι της στη Θεσσαλονίκη.

Το κλίμα σήμερα, μία ημέρα πριν τον αγώνα, δείχνει να μην έχει αλλάξει. Παραμένει τεταμένο. Χθες το βράδυ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσαν την πιο σκληρή ανακοίνωση αποκαλώντας τον Ολυμπιακό «ομάδα της σαπίλας» και προειδοποιώντας πως «η οργή τους είναι ανεξέλεγκτη».

Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε με επιστολή του από την αστυνομία προστασία έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Οι Πειραιώτες έχουν αντιληφθεί τις διαθέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και φοβούνται για την υποδοχή που θα τύχουν πριν τον αγώνα.

Τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, άλλωστε, δεν θυμίζουν σε τίποτα έναν φυσιολογικό αγώνα, οποίος, μάλιστα, πρόκειται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Ένα ελικόπτερο, λέει, θα πετάει πάνω από την Τούμπα για να ελέγχει την κατάσταση. Ζώνες ασφαλείας θα υπάρχουν περιμετρικά του γηπέδου και θα απαγορεύουν την είσοδο των οπαδών σε απόσταση 200 μέτρων μακριά απ’ αυτό.

Τα γύρω μαγαζιά θα απαγορεύεται να πουλούν στους πελάτες του αλκοόλ, ενώ δεν πρόκειται να υπάρχουν καντίνες κοντά στο γήπεδο. Η μπουτίκ του ΠΑΟΚ θα είναι κλειστή και σε κάθε θύρα του (άδειου!) γηπέδου θα βρίσκονται 30 σεκιούριτι της ΠΑΕ.

Όλα αυτά για έναν αγώνα που θα γίνει χωρίς οπαδούς! Φανταστείτε, δηλαδή, να υπήρχε και κόσμος στο γήπεδο τι θα γινόταν. Απίστευτα πράγματα για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα του 2011. Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχουμε παρατράγουδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags