Facebook Pixel «Παίκτης... μάλαμα ο Μοντέστο»
| 2011-02-04 09:06:00

«Παίκτης... μάλαμα ο Μοντέστο»

«Παίκτης... μάλαμα ο Μοντέστο»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για τον Κορσικανό αμυντικό του Ολυμπιακού, που δεν… μάσησε στην Τούμπα και έδειξε ότι το μάτι του… γυαλίζει!

• Τα μεγάλα παιχνίδια κερδίζονται από τα αποδυτήρια. Πριν αρχίσουν. Κι όταν κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ «κάρφωναν» με τα μάτια τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, νομίζω ότι ένας δύο από τους δικούς μας σήκωσαν το κεφάλι κι έδειξαν ότι και το δικό τους μάτι γυαλίζει. Πρώτος ο Μοντέστο.

• Να΄ ναι καλά ο Κορσικάνος, η πιο φτηνή μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Η πρώτη του ίδιου του Μαρινάκη, αν θυμάμαι καλά. Να΄ ναι καλά γιατί το παιδί βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα, από πολλές θέσεις και δείχνει ακόμη και στα δύσκολα ότι έχει άντερα.

• Και βγάζει και την ομάδα από δύσκολη θέση. Γιατί φαντάζεστε τι θα λέγαμε τώρα όλοι εάν δεν έκανε αυτές τις έξοχες εμφανίσεις ο Μοντέστο σε ρόλο αμυντικού χαφ, σε όλο αυτό το διάστημα που λείπουν ο Ντουντού κι ο Ουρτάδο; Γιατί δεν πήρε η ομάδα το Γενάρη αμυντικό χαφ κι άφησαν την ομάδα έτσι κλπ, κλπ.

• Και συγνώμη, αλλά εμφανίσεις καλές σαν του Μοντέστο εδώ κι ενάμιση μήνα, εγώ φέτος από άλλο αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού δεν είδα. Εμφανίσεις και σαν διάρκεια. Γιατί δεν έπαιξε ένα δύο ματς καλά. Ούτε ο Ντουντού, ούτε ο Ουρτάδο, ούτε ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχουν παίξει έτσι καλά. Κάνω λάθος;

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags