Facebook Pixel Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα!
| 2011-02-04 10:02:00

Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα!

Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα!

Τη στήριξή τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε εκφράζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Είμαστε μία γροθιά», λένε, για να... προλάβουν καταστάσεις!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, στο Λιμάνι υπάρχει εκνευρισμός για την απόδοση της ομάδας στην Τούμπα, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έμοιαζε σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο.

Ενώ, ουσιαστικά, ήταν η ομάδα που κυνηγούσε το γκολ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Παρόλα αυτά δεν το έδειξαν στιγμή, δεδομένου ότι δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμοι για μία τέτοια αναμέτρηση, κάτι που χρεώνεται στον προπονητή.

Ο Ισπανός τα έκανε λίγο… σαλάτα και στις αλλαγές, ενώ γενικότερα ο Μάκης Χάβος φάνηκε περισσότερο διαβασμένος από εκείνον. Με τα πρώτα δημοσιεύματα, λοιπόν, να κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους για τον Βαλβέρδε, οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να προλάβουν καταστάσεις.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Όλοι όσοι δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Όλες οι ομάδες κρίνονται από τη συνολική τους εικόνα και όχι από την απόδοσή τους σε ένα παιχνίδι», είναι το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω από την πλατεία Αλεξάνδρας και η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα.

Κάτι που πιστώνεται στον Βαλβέρδε, χωρίς όμως κανείς να παραβλέπει άλλα θέματα γύρω από την ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προλάβουν και να μη χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον Ισπανό. Λίγο καιρό πριν, βέβαια, ήταν αυτονόητη και δεν χρειαζόταν να γίνει ούτε σχετική αναφορά…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags