Facebook Pixel Ένας Κοστάντσο, σωστός ...Γέστε!
| 2012-01-18 12:02:00

Ένας Κοστάντσο, σωστός ...Γέστε!

Ένας Κοστάντσο, σωστός ...Γέστε!

Τον δρόμο του Ισπανού χαφ αναμένεται να ακολουθήσει άμεσα και ο Αργεντινός τερματοφύλακας, καθώς ο Μαρινάκης πήρε φόρα και θα ξεκαθαρίσει για τα καλά το ρόστερ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως η καριέρα του Κοστάντσο στον Ολυμπιακό έχει τελειώσει, ουσιαστικά, εδώ και μερικούς μήνες, που παρακολουθεί τα παιχνίδια των "ερυθρόλευκων" πότε από τον πάγκο και πότε από την εξέδρα.

Οι σκέψεις που υπήρχαν να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, απλώς και μόνο για να έχει τρεις λύσεις ο Βαλβέρδε κάτω από τα δοκάρια, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πια.

Ο Αργεντινός δεν δικαιολόγησε ποτέ τα χρήματα που πήρε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, για τον έναν ή τον άλλον λόγο και, τώρα, ήρθε η ώρα να χαιρετίσει.

Εδώ αποχαιρέτισε ο Γέστε, η μεταγραφή του οποίου είχε συνδεθεί άμεσα με τον Βαλβέρδε και τον Ιμπάνιεθ. Δεν θα γίνει το ίδιο με τον Κοστάντσο, που η επιλογή του είχε ...χρεωθεί μετά από τις πρώτες εμφανίσεις του Αργεντινού στον Μαθία;

Τα νέα, λοιπόν, δεν είναι καλά ούτε για τον Κοστάντσο, που καλό θα ήταν αν διαβάζει τον σκύλο τώρα, να αρχίσει ήδη να πακετάρει τα πράγματά του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags