Facebook Pixel Υπόκλιση «Ζοτς» σε Μήτσο!
Μπάσκετ
| 2010-12-23 00:14:00

Υπόκλιση «Ζοτς» σε Μήτσο!

Υπόκλιση «Ζοτς» σε Μήτσο!

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη αποθέωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, λέγοντας πως «είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης».

«Γνωρίζουμε την ποιότητα που διαθέτει. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Είναι ένας παίκτης που δίνει ασίστ και του αρέσει να βοηθάει την ομάδα, αλλά φέτος είναι πιο σημαντικό να σκοράρει. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται μέχρι στιγμής. Και με το πώς αγωνίζεται η ομάδα», είπε για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού ο «Ζοτς».

Για το ματς, είπε: «Ήμασταν πολύ επιθετικοί στην άμυνα και σκοράραμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ παίξαμε έξυπνα και στο «5 εναντίον 5». Παρότι ήταν δύσκολα για εμάς, καθότι ο Νίκολας αισθάνθηκε πόνο στη μέση... Κάναμε, πάντως, ένα καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Περιμένουμε την κλήρωση για το «Τop 16», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, θα τη χρειαστούμε στο Top 16» , είπε ο «Ζοτς» που αναφερόμενος στην απουσία και τον τραυματισμό του Νίκολας. «Ο γιατρός θα μας πει. Τον κουράρουν κάθε μέρα δύο φορές. Θα δούμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags