07/02/11 - 09:15

«Καφεδάκι και με τον Παππά!»

Να συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες της ΑΕΚ θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ, για... καφέ και κουβέντα, προκειμένου να δει αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Μήπως του πειράξουν το στομάχι του Ισπανού τόσοι καφέδες…

«Καφεδάκι και με τον Παππά!»
31.601views 0shares

Ο μάνατζερ του σχολίασε στο «Goal» ότι ο πελάτης του δεν θέλει να φύγει τώρα από την «Ένωση», παρόλα αυτά ο ίδιος κοιτάζει να του εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για το μέλλον του.

«Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου εμένα ως εκπροσώπου του είναι να διασφαλίσω το μέλλον του. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ο Μανόλο έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και εμένα η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον πελάτη μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ο Μανόλο ήθελε να μείνει και στην Σεβίλλη, είχε συμβόλαιο, όμως τελικά η συνεργασία έληξε έπειτα από επιθυμία της διοίκησης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να φύγει τώρα.

Βεβαίως για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά θέλει να ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν και κατά πόσο θα έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει να φτιάξει μια καλή ομάδα. Θέλει να ξέρει αν θα μπορεί να δουλέψει σωστά και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική.

Θέλει να ξέρει αν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον ίδιο. Για αυτό και θα συζητήσει μαζί τους. Πάντως τώρα που μιλάμε δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Χιμένεθ στο «Goal».