Facebook Pixel Οι νικητές του Backgammon
| 2012-02-14 14:29:00

Οι νικητές του Backgammon

Οι νικητές του Backgammon

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, ο Νίκος Μαστροπέρρος επιβλήθηκε όλων των αντιπάλων του, κατακτώντας δίκαια την πρώτη θέση στον πρώτο προκριματικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Backgammon, που διεξήχθη το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου.

Την πολυπόθητη πρόκριση, κέρδισαν επίσης ο Γιώργος Αυδής και ο Γιώργος Κλείτσας, οι οποίοι όμως έχασαν αμφότεροι από το μεγάλο νικητή.

Στα αξιοσημείωτα του μεγάλου αγώνα επισημαίνεται η παρουσία πολλών πρωτοεμφανιζόμενων παικτών, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως μία νέα φουρνιά ταβλαδόρων βγαίνει σιγά – σιγά από τα καφενεία, τις σχολές και το διαδίκτυο, αμφισβητώντας την πρωτοκαθεδρία των ιστορικών παικτών του Backgammon.

Ιδιαίτερη μνεία, πρέπει να γίνει στους Χάρη Αναγνωστόπουλο και Νίκο Λάμπρου οι οποίοι έθελξαν με την παρουσία τους και έθεσαν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στην Τελική Φάση του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Εδώ να σημειωθεί πως τα 13 εισιτήρια της Τελικής Φάσης που εκκρεμμούν ακόμα, θα διεκδικηθούν από τους συμμετέχοντες των υπολοίπων δύο προκριματικών αγώνων που θα διεξαχθούν. Ο επόμενος από αυτούς, ορίστηκε για τις 3 Μαρτίου και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως αν έπαιξαν στον πρώτο αγώνα ή όχι.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και όλες τις προηγούμενες και επερχόμενες εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.bgfed.gr ή επικοινωνήστε με το Γιώργο Κλείτσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags