Facebook Pixel «Χάσαμε απ’ τους ανύπαρκτους!»
| 2011-02-08 12:06:00

«Χάσαμε απ’ τους ανύπαρκτους!»

«Χάσαμε απ’ τους ανύπαρκτους!»

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωση της θύρας 4, παρόλα αυτά έχασε από την ανύπαρκτη ομάδα του Φερέιρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι του «δικέφαλου του Βορρά» σχολίασαν και την… κερκίδα, που στο πρώτο μέρος ήταν… πολύ μέτρια, ενώ ζήτησαν επιτακτικά τη νίκη εναντίον του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«-) Η ομάδα ποδοσφαίρου δεν τα κατάφερε και έχασε μέσα στην κατάμεστη Τούμπα από τον ΠΑΟ με 0-1. Παρόλο που κάναμε ίσως την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, ένα γκολ του ανύπαρκτου αντιπάλου από στημένη φάση ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Μετά το γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε σωρεία μεγάλων ευκαιριών με τους Βιερίνια, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς, αλλά ήταν φανερό ότι η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι και άλλωστε μπορεί χτες φανήκαμε άτυχοι, αλλά αρκετές φορές στο κοντινό παρελθόν η τύχη ήταν με το μέρος μας.

Η κερκίδα ήταν πολύ μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά καλή στο δεύτερο. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι η διαφορά του ΠΑΟΚ από τις 2 ομάδες που είναι απο πάνω μας είναι σίγουρα πλασματική και δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα. Επόμενος αντίπαλος ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη και δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags