23/12/10 - 13:06

Ανοιχτό παράθυρο ο Πολέμης!

Ο Αδαμάντιος Πολέμης αρνήθηκε -τώρα- να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού, εξήγησε τους λόγους, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο στη Γ.Σ. του Γενάρη.

Ανοιχτό παράθυρο ο Πολέμης!
20.446views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στην Ευρωλίγκα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

«Θα δούμε», απάντησε ερωτηθείς για το αν θα αναλάβει την προεδρία τον Γενάρη, καθώς όπως εξήγησε θα ήθελε χρόνο για να μελετήσει τα οικονομικά και γενικότερα τα πράγματα του συλλόγου.

«Η παραίτηση του Πατέρα ήταν ξαφνική. Όντας ακέφαλη η ΠΑΕ έπρεπε να βρει αντικαταστάτη. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω πρόεδρος. Η αγάπη μου για τον ΠΑΟ είναι δεδομένη. Ένα μεγάλο αρνητικό να είσαι πρόεδρος είναι η δημοσιότητα και δεν την θέλω. Ακόμα και θετικά να το έβλεπα δεν μπορούν να γίνουν αυτά μέσα σε δύο ημέρες. Θα έπρεπε να εργαστώ με τον κ. Γόντικα για 1-2 εβδομάδες για να προετοιμαστώ και να μελετήσουμε τα οικονομικά του συλλόγου και ό,τι άλλο χρειάζεται. Εξάλλου, τώρα είμαστε σε ένα στάδιο πολύ διαφορετικό. Έχουν μπει απίστευτα χρήματα τα τελευταία δυόμισι χρόνια που δεν έχουν μπει σε άλλη ελληνική ομάδα και αυτά ξοδευτήκαν. Τελειώσανε», είπε ο κ Πολέμης μετά το τέλος του Δ.Σ. και συνέχισε:

«Οι προθέσεις των μετόχων δεν είναι θετική να βάλουν και άλλα χρήματα. Στην καλύτερη περίπτωση ο Παναθηναϊκός χάνει 10 εκ. ευρώ αν δεν μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εσείς λέτε ότι βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Ένα υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να τα δει πριν βγουν στην δημοσιότητα. Τώρα ξέρω πως ότι βάλεις στην ομάδα χάνεται. Όλες οι ομάδες τα ίδια προβλήματα έχουν. Όλοι θέλουμε ονόματα και μεταγραφές, αλλά πρέπει να δεις το οικονομικό για να μην πτωχεύσει η εταιρεία. Και όχι να λέμε και να μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι η πραγματικότητα».