Facebook Pixel «Φτερνίστηκε» ο Μαρινάκης, «βράχηκε» ο Πιλάβιος!
| 2011-02-10 11:00:00

«Φτερνίστηκε» ο Μαρινάκης, «βράχηκε» ο Πιλάβιος!

«Φτερνίστηκε» ο Μαρινάκης, «βράχηκε» ο Πιλάβιος!

Μετά τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού, η ΕΠΟ επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα με τη μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη, παρόλο που η ίδια τροποποίησε τον κανονισμό για τους ελεύθερους!

Όπως έχει διαρρεύσει από χθες το βράδυ, οι τελευταίες μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών (Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό, Πανκράτ στη Λάρισα, Πρελ στον Πανιώνιο) είναι στον «αέρα» μετά την απόφαση της ΕΠΟ να περάσει από έγκριση του Δ.Σ. την τροποποίηση του κανονισμού για τις μεταγραφές των ελεύθερων παικτών.

Αν ισχύουν, λοιπόν, αυτές οι πληροφορίες τότε είναι προφανές ότι η ελληνική Ομοσπονδία προσπαθεί να «μπλοκάρει» τις τελευταίες μεταγραφές μετά την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Κοτσόλη.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ τροποποίησε η ίδια τον κανονισμό προχθές, σύμφωνα με τον οποίο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου μπορεί να πάρει μεταγραφή ελεύθερος παίκτης που έλυσε το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα του έως τις 31/8/2010.

Όπως έγινε με τον Στέφανο Κοτσόλη, δηλαδή, του οποίου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είναι νόμιμη, σύμφωνα την τροποποίηση της ΕΠΟ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία θέλει να περάσει αυτή την τροποποίηση από το Δ.Σ. κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι μπαίνει "φρένο" στις μεταγραφές.

Οπότε, τώρα, μένει να δούμε πότε θα γίνει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, τι θα αποφασίσει και αν οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την προσεχή αγωνιστική.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags