Facebook Pixel Παίρνει Μπλάνκο!
| 2011-02-12 10:07:00

Παίρνει Μπλάνκο!

Παίρνει Μπλάνκο!

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ισμαέλ Μπλάνκο παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να εκμεταλλευτούν την επικείμενη όπως όλα δείχνουν αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται ανάλογα με τις εξελίξεις να κινηθούν από τώρα για τον άσο της ΑΕΚ καθώς θεωρούν ότι είναι ιδανική περίπτωση για την γραμμή κρούσης. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είχε εκδηλωθεί από το περασμένο καλοκαίρι και τους τελευταίους δύο μήνες έχει κορυφωθεί.

Οι «πράσινοι» ανεξαρτήτως από το θέμα της παραμονής του Τζιμπρίλ Σισέ θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Μπλάνκο, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στο τυπικό μέρος, δηλαδή στην υπογραφή συμβολαίου προκειμένου να προλάβουν άλλους μνηστήρες.

Για αυτό δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να τεθεί στο τραπέζι το θέμα του Αργεντινού από την τετράδα της διοικούσας επιτροπής και στη συνέχεια να μεταφερθεί στους μετόχους. Εξάλλου, αυτοί είναι που στο τέλος θα πάρουν την τελική απόφαση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags