Facebook Pixel «Μπατίρης πρόεδρος δε γίνομαι!»
| 2011-02-14 09:00:00

«Μπατίρης πρόεδρος δε γίνομαι!»

«Μπατίρης πρόεδρος δε γίνομαι!»

Ο Αδαμάντιος Πολέμης εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία να βγει μπροστά, αλλά ζήτησε από τους μετόχους να βάλουν χρήματα.

«Θα έχουμε Δ.Σ. πολύ σύντομα για να συζητήσουμε σημαντικά θέματα για το μέλλον. Είναι επίσης το οικονομικό. Θα παροτρύνω όλους τους μετόχους ο καθένας να συμβάλει με το ποσοστό του. Πρέπει να μπουν λεφτά στην ομάδα κι αυτό πρέπει να γίνει σύντομα, σε κάνα μήνα, για να ξέρουμε τι έχουμε, να κάνουμε τον σωστό προγραμματισμό, με χρόνο, με μεθοδικότητα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλήσουμε τίποτα, δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος, για να έχουμε μια ομάδα σαν την τωρινή και ακόμα καλύτερη», τόνισε και πρόσθεσε ερωτηθείς για την ανάληψη της προεδρίας:

«Θα 'μαι μαζί με την ομάδα. Από την ημέρα που αναλάβαμε ως διοικούσα επιτροπή έχουμε καλά αποτελέσματα, ενώ παίζει και καλά ο Παναθηναϊκός. Μην πειράζουμε τα καλώς κείμενα. Το Δ.Σ. θα γίνει μετά το Καραϊσκάκη. Εγώ για να έχω οποιαδήποτε ανάμειξη θέλω να ξέρω τι λεφτά έχουμε στο ταμείο. Τα χρόνια τα παλιά ο κ. Πατέρας ήταν εξαιρετικός, πήρε το νταμπλ, μας ανέβασε ξανά έπειτα από τόσα χρόνια, αλλά είχε και πολλά χρήματα. Τώρα αυτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να κάνουμε ολόσωστες κινήσεις και δεν έχουμε περιθώρια λάθους».

Αναφερόμενος στο ποσό που χρειάζεται πρόσθεσε: «Τα ξέρετε τα νούμερα, τόσα (σ.σ. 10 εκατομμύρια ευρώ) και περισσότερα ίσως. Μια ομάδα που έχει πενήντα εκατομμύρια έξοδα τι να τα κάνει; Θα φύγουν αμέσως».

Ενώ για τις περιπτώσεις Βύντρα και Φερέιρα συμπλήρωσε: «Έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει τις προτάσεις που θα κάνουμε στον Βύντρα. Προσωπικά θέλω να τελειώσουμε το οικονομικό θέμα, γιατί προτιμώ να κάνω τα πράγματα με μεθοδικότητα. Θέλω να ξέρω πρώτα τι μου γίνεται και μετά όλα τα άλλα. Δεν είναι μόνο ο Βύντρα, είναι και οι παίκτες που θέλουμε να πάρουμε και αυτοί που ενδεχομένως θα πουληθούν.

Ο προπονητής είναι σημαντικός άνθρωπος και θέλει χρόνο, είναι η γλώσσα, ήρθε σε άλλο κράτος, σκεφτείτε ένας Έλληνας να πάει στη μέση της περιόδου στην Πορτογαλία και να μην ξέρει τίποτα. Η παραμονή του δεν είναι κάτι που με απασχολεί, είναι νωρίς για να το συζητάμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags