14/02/11 - 09:20

«Καλύτερος στο Φάληρο ο ΠΑΟ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εκφράζει την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο «Καραϊσκάκη» απ’ ότι χθες κόντρα στην ΑΕΚ λόγω των τεσσάρων σημαντικών επιστροφών του.

«Καλύτερος στο Φάληρο ο ΠΑΟ»
44.535views 0shares

Aναλυτικά το άρθρο του:

• Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ, το +7 έμεινε και λογικά εξασφαλίσαμε τουλάχιστον ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ντέρμπι με την ψυχολογία ότι έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα, κάτι που πιθανότατα θα συνέβαινε εάν η διαφορά πήγαινε στο +10.

• Εγώ τον Παναθηναϊκό πάντοτε τον σέβομαι ως αντίπαλο. Πολύ απλά γιατί είναι παραδοσιακά ο πιο ισχυρός αντίπαλος στην Ελλάδα. Και στα άσχημά του ακόμη, έχει δυνάμεις, σαν μεγάλη ομάδα. Κι έχει και βοήθειες, σαν μεγάλος σύλλογος.

• Το δε Σάββατο δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί όπως χθες που η συγκεκριμένη απόδοσή του, ήταν αρκετή να ρίξει τρία γκολ, απέναντι σε μια ΑΕΚ, που δεν έδειξε να μπήκε στο παιχνίδι για να το χτυπήσει.

• Στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με συν τέσσερις παίκτες που θεωρητικά θα τον βοηθήσουν. Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Νίνη και Μπουμσόνγκ. Δεν είναι λίγοι συν τέσσερις.

• Διότι, άλλο Σπυρόπουλος κι άλλο Ιωαννίδης. Άλλο Ζιλμπέρτο κι άλλο Σιμάο. Ο δε Νίνης είναι σε καλή κατάσταση κι ο Μπουμσόνγκ θεωρείται, από τους ίδιους, ως ο καλύτερός αμυντικός τους.

ΠΗΓΗ: sport-fm