14/02/11 - 17:59

Ο ΠΑΟΚ διαβάζει sportdog!

Λίγη ώρα μετά το θέμα του sportdog για τις «περίεργες» αποφάσεις της Πειθαρχικής της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ειρωνική ανακοίνωση με αφορμή την τιμωρία του Χάβου.

Ο ΠΑΟΚ διαβάζει sportdog!
47.727views 0shares

Σε αυτή γίνεται αναφορά στις αποφάσεις της Πειθαρχικής (για Μιραλάς, Χάβο), του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (Σισέ), αλλά και για την απόφαση της ΕΠΟ για τον Κοτσόλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής :

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α’ ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...

Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρι έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σ’ έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Πειθαρχική στο ...πειθαρχικό!