Facebook Pixel Ζήτησε τυρί και του πήρανε ψωμί!
| 2011-02-15 15:30:00

Ζήτησε τυρί και του πήρανε ψωμί!

Ζήτησε τυρί και του πήρανε ψωμί!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν για τις μεταγραφές! Πήραν δύο στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, έναν επιθετικό και ξεχάσανε τα ακραία μπακ που ζήταγε ο Μανόλο.

Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η «Ένωση» την έβγαλε φτηνά, αφού οι παίκτες τής κόστισαν συνολικά 455.000 ευρώ.

Και πάλι όμως, δουλειά δεν έγινε! Σίγουρα αποκτήθηκαν παίκτες σε κάποιες καίριες θέσεις, αλλά στην ΑΕΚ ξεχάσανε ότι το μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι από τα άκρα! Από εκεί μπάζουν οι «κιτρινόμαυροι», με αποτέλεσμα η άμυνα να είναι… μπάτε σκύλοι αλέστε! Και όμως, κανένας πλάγιος μπακ δεν αποκτήθηκε!

Έχουμε και λέμε, Μίτσελ: αμυντικό χαφ, Ματέος: στόπερ, Ντρπιτς: στόπερ, Μπαχά: επιθετικός. Βλέπετε εσείς κανέναν ακραίο αμυντικό; Γιατί εμείς όχι!

Και επειδή ο σκύλος δεν ξεχνά τι γράφει, θυμήθηκε τη συνάντηση που είχαν ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς με θέμα τα μεταγραφικά!

Ο Ισπανός είχε προτείνει στον πρόεδρο της ΑΕΚ πέντε παίκτες από τους οποίους οι τρεις έπρεπε να αποκτηθούν άμεσα! Συγκεκριμένα ο τεχνικός της «Ένωσης» είχε ζητήσει οπωσδήποτε δύο ακραία μπακ (δεξιά-αριστερά) και έναν ανασταλτικό χαφ.

Ο αμυντικός μέσος αποκτήθηκε, οι άλλοι δύο παίκτες σε αυτές τις καίριες θέσεις που είναι; Συνεπώς, η ΑΕΚ υλοποίησε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό κατά το 1/3…

Όπως είχαμε γράψει τότε, ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε νερό στο κρασί του. Μήπως το παράκανε στη συνέχεια όμως;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags