Στο πρωτάθλημα ο Πάμπλο έχει σκοράρει 3 φορές, όμως έχει προλάβει να μοιράσει και 7 ασίστ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση πίσω από τον Αμπντούν που έχει μία περισσότερη.

Στο κύπελλο, έχει σκοράρει 2 φορές, όμως το εκπληκτικό είναι πως και στις 2 περιπτώσεις το έχει πετύχει με το κεφάλι!!! Ο Ντε Μπλάσις έγραψε το 1-0 στο 2ο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη, πηδώντας στο... Θεό και στέλνοντας τη μπάλα με απίστευτη τροχιά στα δίχτυα! Την ασίστ την είχε δώσει ο Ράγιος.

Στον επαναληπτικό με τον Πλατανιά, ο Αργεντινός είδε το Ναβάρο αυτή τη φορά να βγάζει σέντρα και να τον βρίσκει αφύλακτο στην περιοχή του Κηπουρού. Το 2-1 ήταν εύκολη υπόθεση, όμως η φάση έμοιαζε... δύσπεπτη για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος τα έβαλε με τον τερματοφύλακά του:

"Είναι δυνατόν να μη βγαίνεις σε αυτή τη φάση; Γιατί δεν την καθάρισες; Ο αντίπαλός σου είναι 1,5 μέτρο"!!! Δίκιο είχε ο έμπειρος τεχνικός, όμως ο σπουδαίος μέσος του Αστέρα διαθέτει στοιχεία που μπορούν να εκθέσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο τσαμπουκάς και το πάθος που δείχνει σε κάθε παιχνίδι, η εξυπνάδα  του και φυσικά η ικανότητά του να κάνει το εξαιρετικό, το απρόβλεπτο. Ο Ντε Μπλάσις είναι απλά πολύτιμος...

Πηγή: arcadia-sports.gr