Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα Realnews για...
...την κατάκτηση του τίτλου της Α1: «Νομίζω ότι δεν έχει τόση σημασία το 3-0, αν και σαφώς πρόκειται για μεγάλη επιτυχία κι είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε επικρατήσει με 3-1 ή 3-2, όμως, η ουσία είναι ότι μία ουσιαστικά καινούργια ομάδα, σε σχέση με πέρυσι, με πολλούς νέους παίκτες και προπονητικό τιμ, κέρδισε και τους δύο τίτλους απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Δεν ήταν εύκολο αυτό. Υπήρχε κόσμος μέσα στη χρονιά ή και πριν απ' τους τελικούς που αμφισβήτησε την προσπάθεια και τη δύναμή μας, ωστόσο, οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται πάντα στο γήπεδο. Αυτό είναι που μετράει».
...τις εικόνες ντροπής στο Σ.Ε.Φ.: «Δε θέλω να σταθώ σε αυτά που έγιναν, άλλωστε, είμαι συνηθισμένος σε παρόμοιες καταστάσεις, καθώς, εκτός απ' την Ελλάδα, έχω αγωνιστεί στη Σερβία και στην Κροατία, όπου κι επεισόδια υπάρχουν κι η ένταση είναι μεγάλη».
...τη σεμιναριακή άμυνα του Παναθηναϊκού: «Ασφαλώς κι η άμυνα έπαιξε τον ρόλο της, ωστόσο, επιθετικά, ειδικά στο τρίτο παιχνίδι, ήμασταν εξαιρετικοί, κάτι που μας γέμισε αυτοπεποίθηση για να αντέξουμε στην πίεση του αντιπάλου».
...τον αποκλεισμό απ' την Μπαρτσελόνα στα playoffs της Ευρωλίγκας: «Μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί εμείς στο Final Four κι όχι η Μπαρτσελόνα. Το σημαντικό είναι ότι μείναμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και φτάσαμε σ' αυτή τη μεγάλη επιτυχία, που την αφιερώνω στους οπαδούς μας, οι οποίοι δε σταμάτησαν ποτέ να μας πιστεύουν και να μας ενθαρρύνουν. Η βοήθειά τους ήταν τεράστια, όση κι η αγάπη τους για τον σύλλογο».
...το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα τίτλων σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Γι' αυτό και το σύνθημά μας πάντα θα είναι "Νίκες παντού, πρωτιά σε οποιαδήποτε διοργάνωση". Είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια θα φέρουν κι άλλες πολλές τέτοιες επιτυχίες στην ομάδα μας».