Ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων, δέχθηκε μια πολύ βελτιωμένη πρόταση από τη διοίκηση του Αστέρα για 2ετές συμβόλαιο (όπως σας είχε ενημερώσει το arcadia-sports), όμως δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να απαντήσει. Αυτό καλείται να το κάνει μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του να συνεχίσουν το σχεδιασμό τους για το φετινό ρόστερ.
Τα χρήματα που του προτάθηκαν ξεπερνούν κατά πολύ το περυσινό του συμβόλαιο, αν υπολογίσουμε και τα πριμ που καταβάλλονται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο 29χρονος Σανκαρέ, σίγουρα έχει στο μυαλό του τη σιγουριά που του προσφέρουν οι Αρκάδες σε κάθε επίπεδο -και κυρίως στο οικονομικό- μετά τις περιπέτειές του σε Βόλο και Άρη.
Πηγή: arcadia-sports.gr
Τελεσίγραφο Αστέρα σε Σανκαρέ!
| 19/06/13 - 19:35
Άμεση απάντηση ζητάει ο Αστέρας Τρίπολης από τον Καλίφα Σανκαρέ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του! Ο Αφρικανός οφείλει να ξεκαθαρίσει ως την Πέμπτη αν σκοπεύει να μείνει στους "κιτρινομπλέ" για τα επόμενα 2 χρόνια, ή αν πρόκειται να αποχωρήσει.
