Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για «επανειλημμένες και κατάφωρες παραβάσεις» και πρόστιμο €40.000 για χρήση σειρήνων, καπνογόνων και βεγγαλικών, ποινή είχε συμπληρωθεί με ακόμη 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών συν επιπλέον πρόστιμο €30.000 για την υπεράριθμη προσέλευση και στο Game 4 των προημιτελικών της διοργάνωσης απέναντι στη Μπαρτσελόνα.
Η Κ.Α.Ε. άσκησε έφεση και πέτυχε τη εν μέρει μείωση των 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών σε μόλις 1 αναμέτρηση μπροστά σε άδειες εξέδρες, όπερ σημαίνει πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει χωρίς τον «έκτο παίκτη» του στις πρώτες 2 εντός έδρας υποχρεώσεις του. Το αρχικό πρόστιμο ύψους €40.000 παρέμεινε ως είχε, συνοδευόμενο απ' τη σημείωση-προειδοποίηση πως «η ύπαρξη νέων περιστατικών στις προσεχείς 2 σεζόν θα δικαιολογούν πολύ σκληρότερες κυρώσεις».
Απ' την άλλη, η έφεση για τα γεγονότα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/4) στο πέσιμο της αυλαίας του ΤΟΡ 16 έπεσε στο κενό, αφού το αρμόδιο δικαστικό όργανο διατήρησε το πρόστιμο ύψους €9.000.
Πηγή: Gazzetta.gr