Στην πρόσφατη αναδιάρθρωση του καναλιού στα τέλη Ιουνίου, είχε λάβει τη θέση του συμβούλου του προέδρου για θέματα ενημέρωσης ενώ είχε παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Τη θέση του διευθυντή ειδήσεων είχε αναλάβει ο Κώστας Τσιακανίκας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star: "Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη. Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς".

Προφανώς η επικείμενη συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου με το Star έπαιξε τον ρόλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει έλθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να αναλάβει επιτελική θέση στον ενημερωτικό τομέα (πρόκειται να λάβει θέση γενικού διευθυντή ειδήσεων στον όμιλο).