Facebook Pixel Καλός, όχι όμως για... Serie A! (BINTEO)
| 2013-07-26 22:54:00

Καλός, όχι όμως για... Serie A! (BINTEO)

Καλός, όχι όμως για... Serie A! (BINTEO)

Ο Άρης μπορεί να έχασε με 2-1 από τη Ρόμα στο «Βικελίδης», όμως έδειξε κόντρα στους Ιταλούς πως έχει δυνατότητες. Γκολαρά ο Ουντότζι για το 1-0!

Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του έδωσε ο Άρης κόντρα στη Ρόμα και οι 13.000 που βρέθηκαν στο «Βικελίδης» είδαν την ομάδα του Χατζηνικολάου να τα καταφέρνει, απέναντι σε μία αντικειμενικά καλύτερη ομάδα.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς, τη στιγμή που οι Ρωμαίοι είχαν στην αρχική τους ενδεκάδα τον Βασίλη Τοροσίδη ο οποίος ήταν και αρχηγός. Ο Ουντότζι λοιπόν στο 17΄ άνοιξε το σκορ και συνέχισε να δείχνει πως βρίσκεται σε καλή φόρμα σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του άσου του Άρη από πλάγια θέση, δεν άφησε περιθώρια στον Σκορουμπίσκι και έτσι έγινε το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς. Μετά το 1-0 ο ρυθμός του Άρη έπεσε και οπισθοχώρησε, ωστόσο οι προσπάθειες του Μποριέλο για να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν απέφεραν καρπούς.

Άλλο ματς στην επανάληψη

Η καλή παρουσία του Άρη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι αλλαγές της Ρόμα όπου πέρασαν κάποιοι βασικοί παίκτες των Τζιαλορόσι στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε τα δεδομένα.

Στο 70΄ ο Μπουρντίσο ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 και στο 80΄ έγινε η ανατροπή με τον Μπράντλεϊ, αν και ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει δύο λεπτά και δεύτερο τέρμα αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι από την προσπάθεια του Νταμαρλή.

Όπως και να χει και παρά την ήττα με 2-1, ο Άρης έδειξε θετικά στοιχεία και η προσθήκη του Τάτου θα προσφέρει μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και περισσότερες λύσεις στην επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags