Στο μεν MEGA αναμένεται να καταλήξουν στο θέμα της παρουσίασης της πρωϊνής εκπομπής του καναλιού, στους διαδόχους Λιάγκα, Σκορδά. Αλλά και στον ΑΝΤ1 μπορεί να έχουν γίνει μία σειρά ανακοινώσεων, με την ένταξη στο κανάλι "λαμπερών" ονομάτων, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog επιμένουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια.
Με το ένα κανάλι να ...κρύβεται απ' το άλλο, να περιμένει τις κινήσεις του άλλου και τη λέξη που κυριαρχεί να είναι ο "αιφνιδιασμός".
Πήραν το β' μέρος της αποζημίωσης
Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ μπήκαν τα χρήματα του β' μέρους της αποζημίωσης τους. Θυμίζουμε πως η αποζημίωση μπαίνει σταδιακά, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υποβάλλει ήδη τα χαρτιά τους, ώστε να λάβουν το επίδομα ανεργίας. Το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ αναμένεται να αποφασίσει επί των αιτήσεων μέσα στον Σεπτέμβριο και η (αναδρομική) καταβολή των χρημάτων θα γίνεται απ' τον Οκτώβριο.